Αυτά είναι «Fake News» λέει ο Δρ Κωστρίκης

Αυτά είναι «Fake News» λέει ο Δρ Κωστρίκης

Ερωτήματα προκάλεσε ανάρτηση που έκανε ιδιοκτήτρια καταστήματος γυναικείας ένδυσης στη Λευκωσία, στην οποία και γινόταν αναφορά στο όνομα του δρ. Λεόντιου Κωστρίκη. 

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση που έγινε ψες αργά το βράδυ, ως ιστορία στο Instagram, ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια της εν λόγω μπουτίκ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας και Μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, για να τον ρωτήσει κατά πόσο θα ήταν συνετό να φέρει καινούριες παραλαβές. 

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντοτε με την ανάρτηση, της είπε «Κάτσε κόρη μου, πούλα τούτα που έσιεις, τζιαι εν θωρείς εννά σας κλείσουμε».

656576787798

Η Digital επικοινώνησε με τον καθηγητή για επιβεβαίωση της αληθοφάνειας του διαλόγου, αφού κάτι τέτοιο θα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της ιδιότητάς του αλλά και δεδομένου πως δεν ανακοινώθηκαν ακόμη επισήμως τα νέα μέτρα. 

Ο κ. Κωστρίκης, ζήτησε να μεταφέρουμε επί λέξει πως «Αυτά είναι fake news. Αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ και δεν είπα ποτέ αυτά τα πράγματα. Ούτε μίλησα ποτέ με κάποια ιδιοκτήτρια καταστήματος. Επαναλαμβάνω, είναι ψευδείς ειδήσεις. Δεν έχω καν λογαριασμό στο Instagram και ούτε είδα τι δημοσιεύτηκε».

Δες το ρεπορτάζ της Digital tv ΕΔΩ

 

Loader