Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών

Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών

Με βάση τα views στο Youtube

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι από τα πράγματα που αγαπάμε να… μισούμε. Μπορεί να τα έχουμε λίγο πολύ βαρεθεί, να τα ακούμε εδώ και χρόνια πάντα τις ημέρες των γιορτών, αλλά χωρίς αυτά δεν μπαίνουμε με τίποτα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Στο διαδίκτυο κάθε χρόνο, όπως και στα social media, φουντώνουν οι συζητήσεις για το πότε πρέπει να αρχίζουμε να ακούμε χριστουγεννιάτικη μουσική, αλλά σίγουρα μόλις μπει ο Δεκέμβριος και βάλουμε τα λαμπάκια στο δένδρο, θέλουμε να μας συντροφεύουν οι αγαπημένες μας μελωδίες.

Είτε βρίσκεστε στο αυτοκίνητό, είτε στήνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε τυλίγετε δώρα, η μουσική των γιορτών μας βάζει όλους σε εορταστική διάθεση.

Και όμως, υπάρχουν τόσα πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ο καθένας έχει τα δικά του αγαπημένα. Παρόλο που υπάρχουν μερικά υπερτιμημένα τραγούδια των γιορτών, τα καλά υπερτερούν πάντα των μέτριων. Ανάμεσα σε νοσταλγικά κομμάτια, εορταστικές μελωδίες και μερικά πραγματικά δακρύβρεχτα, υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι για όλους.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών με βάση τις πωλήσεις τους, τη διαχρονικότητα αλλά και τα views στo youtube.

10. Jingle Bell Rock – Bobby Helms

9. Christmas Wrapping – The Waitresses

8. White Christmas – Bing Crosby

7. A Holly Jolly Christmas – Burl Ives

6. Rockin’ Around the Christmas Tree – Brenda Lee

5. All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

4. Christmas Eve/Sarajevo 12/24 – Trans-Siberian Orchestra

3. Last Christmas – Wham!

2. Christmas Time Is Here – Vince Guaraldi Trio

1. It’s the Most Wonderful Time of the Year – Andy Williams

Loader