Αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο Instagram

Αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο Instagram

Αλλάζει η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Ας ετοιμαζόμαστε για κάποιες αλλαγές που έρχονται στο Instagram, όπως ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της η Meta.

Πρώτη και καλύτερη, που όπως λένε θα σώσει πολύ κόσμο, θα μπορούμε να κάνουμε όποια αλλαγή θέλουμε στα μηνύματα μας, έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους.  Μία από τις πιο συνηθισμένες  αλλαγές που μπορεί να κάνουμε αφορά ένα ή περισσότερα ορθογραφικά λάθη,  ή το μήνυμα μας δεν «ακούγεται και τόσο ωραίο», όπως τονίζει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση. Για να αλλάξει ένα μήνυμα, αρκεί ο χρήστης να το κρατήσει πατημένο και από το dropdown μενού που εμφανίζεται να επιλέξει Edit, όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί. Προφανώς, αν κάποιο μήνυμα έχει τροποποιηθεί, δίπλα του θα υπάρχει μια σχετική ένδειξη.

 

1

Άλλη μια πολύ χρήσιμη προσθήκη είναι η δυνατότητα καρφιτσώματος μιας συνομιλίας. Οι χρήστες θα μπορούν να κρατάνε μόνιμα στο πάνω-πάνω μέρος του inbox τους έως και τρεις συνομιλίες, είτε πρόκειται για απλά chats με κάποιον είτε για ομαδικές. Για να γίνει pin κάποια συνομιλία αρκεί οι χρήστες να κάνουν swipe προς τα αριστερά την συνομιλία που επιθυμούν και να επιλέξουν ‘Pin’ από τα κουμπιά που εμφανίζονται, όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί.

  2

Επίσης το Instagram θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους αυτοκόλλητα για να τα στέλνουν πιο γρήγορα. Αυτό θα γίνεται αφού κρατήσουμε πατημένο το sticker που θέλουμε να κάνουμε Favorite και να πατήσουμε το σχετικό κουμπί που εμφανίζεται. Τέλος, οι απαντήσεις σε συγκεκριμένα μηνύματα θα μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν και stickers, GIFs, videos, φωτογραφίες ή ηχητικά.

Όλα αυτά ας μην περιμένουμε να γίνουν από αύριο, αλλά στο άμεσο μέλλον, μαζί με κάποια νέα θέματα εμφάνισης. Επίσης, η διάθεση θα γίνεται σταδιακά και πιθανόν να περιμένουμε κάποιες ημέρες μέχρι αυτές οι αλλαγές να εμφανιστούν στον προσωπικό μας λογαριασμό. 

 

κείμενο: Τάσος Σταυρίδης

πηγή κεντρικής φώτο

Loader