Αυτές είναι οι ελληνικές σειρές που θέλει να αποκτήσει το Netflix

Αυτές είναι οι ελληνικές σειρές που θέλει να αποκτήσει το Netflix

Όλες οι λεπτομέρειες


Mετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οι άνθρωποι του Netflix βάζουν πλώρη για την απόκτηση και άλλων ελληνικών σειρών.

Έχουν ήδη εντοπίσει τις επόμενες σειρές που θέλουν να αγοράσουν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτές είναι η «Παραλία», η σειρά εποχής της ΕΡΤ που αναφέρεται στα Μάταλα του 1969 καθώς επίσης και το «Milky Way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου.

«Η Παραλία» που προβάλλεται ήδη με επιτυχία στην ΕΡΤ1 μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης περί τα τέλη της δεκαετίας του ’60 εστιάζοντας στον τρόπο ζωής των παιδιών των λουλουδιών. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον Γιάννη Κουκουράκη,  τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τη Μπέτυ Λιβανού, την Γιούλικα Σκαφιδά, τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης) κ.ά.

Σε ότι αφορά τη σειρά «Milky Way» θα κάνει πρεμιέρα στο Mega μέσα στους πρώτους μήνες του 2024. Το «Milky Way» έχει να κάνει με την ιστορία μιας έφηβης που μεγαλώνει στην επαρχία. Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.ά.  

Πηγη 

Loader