Αυτή είναι πρώτη ελληνική ταινία που είναι διαθέσιμη στο Netflix

Αυτή είναι πρώτη ελληνική ταινία που είναι διαθέσιμη στο Netflix

Σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη

Μετά τις πολλές συζητήσεις γύρω από το αν το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια θα μπει στο Netflix, μία νέα ταινία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να μπει στο Netflix πολλών ευρωπαϊκών χωρών αλλά όχι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Έτσι, το «The Waiter» κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική ταινία που θα προβάλλεται μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, ακολουθώντας την πορεία του εξίσου επιτυχημένου «Suntan» που υπήρχε στην πλούσια ταινιοθήκη του αμερικανικού Netflix.

1

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας Στιβ Κρικρή μέσω του λογαριασμού του στο Linkdedin, καθώς ο ίδιος ανάρτησε χθες Τετάρτη (22/6) το poster της ταινίας, γράφοντας χαρακτηριστικά «The First Greek Film On Netflix Across #europe».

Σημειώνεται πως οι ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα προβάλλεται η ταινία είναι οι εξής: η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Τσεχία/Σλοβακία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται πως η ταινία ακολουθεί τον Ρένο, ο οποίος είναι είναι ένας μοναχικός και φιλήσυχος σερβιτόρος που αρχίζει να ανησυχεί για την εξαφάνιση του γείτονά του Μίλαν. Η ξαφνική παρουσία του «Ξανθού» στο διαμέρισμα του τελευταίου θα τον αναστατώσει ακόμα περισσότερο, οδηγώντας τον σε μερικές ανατρεπτικές για τη μέχρι τώρα ζωή του αποφάσεις.

Loader