Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Amy Winehouse στο “Back to Black”

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Amy Winehouse στο “Back to Black”

Η νέα ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας έρχεται

Μια νεοφερμένη ηθοποιός στο ρόλο της Amy Winehouse στην ταινία «Back to Black»

Σε συζητήσεις βρίσκεται η  Marisa Abela, μία από τις πρωταγωνίστριες του δράματος του HBO και του BBC, «Industry». Η  Βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στην τηλεοπτική σειρά του Sky "COBRA".

Απόφοιτος του 2019 της διάσημης Βασιλικής Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου (RADA), η Abela εντάχθηκε πρόσφατα στο καστ της «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, αν και, όπως τα περισσότερα πράγματα που σχετίζονται με την ταινία, οι ιδιαιτερότητες του ρόλου της είναι ακόμα ασαφείς.

''

Η γεννημένη στο Μπράιτον Abela δεν ήταν γνωστή ως τραγουδίστρια σε καμία από τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές της εμφανίσεις μέχρι στιγμής, αλλά το προφίλ της δείχνει ότι μπορεί πράγματι να τραγουδήσει και έχει ένα εξαιρετικό φωνητικό εύρος που ταιριάζει με της Winehouse. Η ταινία θα σκηνοθετήσει ο Sam Taylor-Johnson, ο οποίος ήταν στενός φίλος της τραγουδίστριας και το σενάριο είναι γραμμένο από τον Matt Greenhalgh.

Η τραγουδίστρια και συνθέτρια Winehouse, γνωστή για τα δυναμικά της κοντράλτο φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων της σόουλ, τζαζ και Rhythm n Blues μουσικής σκηνής, πέθανε σε ηλικία 27 ετών από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ το 2011. Τα τραγούδια της “Rehab” και “You Know I’m No Good” έκαναν μεγάλη επιτυχία. Ενώ είχε κάνει δύο άλμπουμ, το “Frank” και το “Back to Black”, που της χάρισε έξι βραβεία Grammy.

 

Πηγή

Loader