Αυτό είναι το νέο κατάστημα της H&M που ανοίγει σύντομα στην Κύπρο

Αυτό είναι το νέο κατάστημα της H&M που ανοίγει σύντομα στην Κύπρο

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

H H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ επεκτείνεται στη Λευκωσία, με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου. Το νέο κατάστημα Η&Μ, θα βρίσκεται στο Nicosia Mall και θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα και το παιδί σε έναν χώρο 700 τ.μ.

Η H&M έκανε την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου το 2016 με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Λευκωσία. Ακολούθησε το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στη Λεμεσό, προσφέροντας καθημερινά κομμάτια μόδας υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές,  για όλη την οικογένεια.

Tο τρίτο κατά σειρά κατάστημα της Η&Μ στην Κύπρο, είναι το πρώτο που στεγάζεται στο Nicosia Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, αρχές Μαρτίου 2023.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του τρίτου καταστήματός μας στην Κύπρο, και το πρώτο στο - ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό - Nicosia Mall. Η Κύπρος είναι μια σημαντική αγορά για την επέκταση της H&M και ανυπομονούμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή, αγοραστική εμπειρία», αναφέρει ο Thomas Estrany, Country Sales Manager για το Sales Market Greece.

Επιπλέον της αγοραστικής εμπειρίας που προσφέρει η Η&Μ μέσω των φυσικών της καταστημάτων,  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της στην Κύπρο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Loader