Αυτό είναι το τραγούδι για τον κορονοϊό

Αυτό είναι το τραγούδι για τον κορονοϊό

Το τραγούδι έχει τίτλο 'You Are Not Alone'

Kαλλιτέχνες από τη Μαλαισία αποφάσισαν, σε ένδειξη υποστήριξης στους Κινέζους πολίτες που πλήττονται από την επιδημία, να γράφουν ένα τραγούδι για τα θύματα του coronavirus. 

Με τίτλο του τραγουδιού You Are Not Alone, η ιδέα ξεκίνησε συγκεκριμένα από τον μουσικό παραγωγό από τη Μαλαισία, Ong Peng Chu, ο οποίος απευθύνθηκε στον Κινέζο τραγουδοποιό Zhao Kai Yi για να συνθέσει το τραγούδι.

«Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουν την κατάσταση εδώ στην Κίνα. Ο Ong ήθελε να γράψω ένα τραγούδι για να δείξω ότι οι καρδιές μας είναι πάντα μαζί. Πολλοί άλλοι μπορεί να γράφουν παρόμοια τραγούδια, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι», δήλωσε ο Zhao (γνωστός ως Kai Kai από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό Sing China! Fame) σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Κίνα.

To τραγούδι:

Εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση στην Κίνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή την παρουσίαση του τραγουδιού την περασμένη εβδομάδα, ο Ong είπε: «Ως Κινέζοι στο εξωτερικό ανησυχούμε, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ. Έτσι, κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι με τίτλο "You Are Not Alone", το οποίο θα έχει παγκόσμια εμβέλεια, ώστε οι Κινέζοι που βρίσκονται εντός της Κίνας να γνωρίζουν την υποστήριξή μας στις άοκνες προσπάθειές τους».

Πρώτη δημοσίευση στο VICE Greece

Loader