Αυτό είναι το τραγούδι και βίντεο κλιπ της Κύπρου για Eurovision

Αυτό είναι το τραγούδι και βίντεο κλιπ της Κύπρου για Eurovision

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο

H Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 12 Μαΐου, με τον Sandro και το «Running» να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης

Ο Sandro, o καλλιτέχνης που επιλέχθηκε από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Γιουροβίζιον παρουσιάζει το τραγούδι «Running», που κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Το «Running» είναι ένα pop dance anthem που έχει στοχεύσει να γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού. Για να δούμε.
 
Το «Running» συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το «Running» στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να «μάχονται» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.
 

Loader