Αυτός είναι ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στο κύμα στη Λεμεσό!

Αυτός είναι ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στο κύμα στη Λεμεσό!

Το Sands Beach Club Resto είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός all day προορισμός στη Λεμεσό, που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και αυτό το καλοκαίρι

Το Sands Beach Club Resto, υποδέχθηκε την καλοκαιρινή σεζόν με ένα υπέροχο δείπνο που διοργάνωσε την Τετάρτη 19 Ιουνίου για εκλεκτούς φίλους, και επαγγελματίες/συνεργάτες των Media. Στον ειδυλλιακό χώρο του εστιατορίου, μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά καθώς και εκλεκτά κρασιά και δροσιστικά κοκτέιλς.

Το Sands Beach Club Resto είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός all day προορισμός στη Λεμεσό, που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και αυτό το καλοκαίρι! Στο κομψό και χαλαρωτικό του περιβάλλον μπορεί κανείς να απολαύσει προσεγμένες γεύσεις μέσα από ένα διεθνές και ανανεωμένο μενού brunch, ορεκτικών, εκλεκτών πιάτων για μεσημεριανό και βραδινό, γλυκών, καθώς επίσης και take away σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

1

Για όσους θέλουν να βρίσκονται μια βουτιά μακριά από το νερό, μπορούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες και καμπάνες που βρίσκονται μπροστά στην παραλία. Στον πολυχώρο του Sands Beach Club Resto διοργανώνονται επίσης ιδιωτικές εκδηλώσεις και ξεχωριστές περιστάσεις, από πάρτι γενεθλίων μέχρι ειδικές εταιρικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, με την υπόσχεση κάθε περίσταση να αποτελέσει μια αξέχαστη ανάμνηση.

Τη βραδιά διοργάνωσε η Cal Creative Communications.

  4

ΙNFO:

Βρείτε το Sands Beach Club Resto στη Λεωφόρο Αμαθούντος 4060 στη Λεμεσό,  στο Instagram και στο Facebook.

Loader