Αυτός είναι ο οικονομικός προορισμός της Ευρώπης για όσους επιλεγούν διαμονή σε Airbnb

Αυτός είναι ο οικονομικός προορισμός της Ευρώπης για όσους επιλεγούν διαμονή σε Airbnb

Και ναι, βρίσκεται στην Ελλάδα

Το uswitch.com ανέλυσε και βρήκε τον πιο οικονομικό προορισμό για όσους επιλέγουν να μένουν σε Airbnb και το μέρος αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνα του φορέα uswitch.com, που ανέλυσε τις τιμές σε 45.573 σπίτια που διατίθενται για ενοικίαση σε ακτίνα εντός 2 χιλιομέτρων από τα πιο εμβληματικά και σημαντικά μνημεία του κόσμου, η Αθήνα αποτελεί τον δεύτερο πιο φθηνό προορισμό στην Ευρώπη και τον 6ο στον κόσμο, με κόστος τα 64,42 ευρώ κατά μέσο όρο τη διαμονή. Σε παγκόσμια κλίμακα, η Ακρόπολη βρίσκεται στην 6η θέση.

Στην έρευνα αναλύθηκαν επίσης και οι κριτικές στα σπίτια από 2,5 εκατομμύρια χρήστες και σε αυτόν τον τομέα η Αθήνα ήρθε πρώτη, αφού τα σπίτια έφτασαν τον τεράστιο βαθμό του 4,82 στα 5.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Στην πρώτη βρίσκεται η Πομπηία στην Ιταλία, που είναι κατά 10 ευρώ φθηνότερη ανά νύχτα από την Αθήνα και την Ακρόπολη, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Alhambra (65,72 ευρώ) στη Γρανάδα της Ισπανίας και στην τέταρτη το Κολοσσαίο της Ρώμης (79,88 ευρώ).

Η πιο ακριβή διαμονή, δε, είναι στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όπου όποιος επιλέξει να μείνει σε απόσταση περπατήματος από τη φημισμένη πινακίδα του Χόλιγουντ, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 538,65 ευρώ. Η πιο φθηνή, το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας (28,71 ευρώ) και στη δεύτερη θέση η Πυραμίδα της Γκίζας στο Κάιρο (37,94 ευρώ).

 

Πηγή φωτογραφίας

 

 

Loader