Αυξάνονται οι δολοφονίες με χρήση φιδιών ως «όπλο»

Αυξάνονται οι δολοφονίες με χρήση φιδιών ως «όπλο»

Πρόκειται για μία «ανησυχητική τάση» όπως φαίνεται

Δολοφόνησαν γυναίκα στην Ινδία, βάζοντας ένα φίδι δίπλα από το κρεβάτι της.

Πρόκειται για μία «ανησυχητική τάση» στην πολιτεία του Ρατζαστάν, σύμφωνα με τους δικαστές, καθώς οι επίδοξοι δολοφόνοι ζητούν βοήθεια από τους γητευτές φιδιών για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Ενα παράνομο ζευγάρι στην Ινδία κρίθηκε ένοχο για τη δολοφονία της πεθεράς της γυναίκας. Η είδηση δεν θα ήταν και τόσο περίεργη, αν δεν μαθαίναμε το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι: ένα δηλητηριώδες φίδι. 

Το περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Ρατζαστάν, όπου μάλιστα, όπως είπαν οι δικαστές, δεν ήταν το πρώτο. Οι δολοφονίες με φίδια «είναι μία ανησυχητική τάση στην περιοχή», είπε ένας δικαστής. 

Οπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, το 2019, τρία άτομα συνεργάστηκαν για τη δολοφονία της Σούμποντ Ντέβι. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν η νύφη της, η οποία είχε συνάψει παράνομη σχέση με έναν από τους άλλους δύο. Ο τρίτος κατηγορούμενος ήταν ο Κουμάρ, ένας γητευτής φιδιών. Οι δικαστές είπαν ότι όπλο των δολοφόνων ήταν ένα δηλητηριώδες φίδι που αγόρασε το ζευγάρι από τον Κουμάρ, έναντι 1.000 λιρών. Οταν η Ντέβι κοιμήθηκε, άφησαν το φίδι μέσα σε μία τσάντα δίπλα στο κρεβάτι της και αυτό την δάγκωσε και την σκότωσε. 

Οι θάνατοι από φίδια δεν είναι ασυνήθιστοι στο Ρατζαστάν και έτσι αρχικά, η αστυνομία έκρινε ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Μέχρι που ανακάλυψε 124 κλήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, την ημέρα του θανάτου της Ντέβι. 

Πέρυσι, στην πολιτεία Κεράλα, ένας άντρας καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του, με τη χρήση μίας κόμπρας. Ηταν μάλιστα η δεύτερη φορά που προσπάθησε να την σκοτώσει. Την πρώτη, χρησιμοποίησε μία οχιά, η οποία δεν αποδείχθηκε τόσο… αποτελεσματική. 

Πηγή

Loader