Baby Rubber: Είναι το φυτό που θα φέρει τύχη και αισιοδοξία το 2022 

Baby Rubber: Είναι το φυτό που θα φέρει τύχη και αισιοδοξία το 2022 

Η προέλευση του είναι το Μεξικό, η Φλόριντα και η Καραϊβική

Η τουλίπα είναι το αμέσως επόμενο φυτό που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για το 2022. 

Πέραν από το να ομορφαίνουν το χώρο, κάποια φυτά μπορούν να σου φέρουν καλή ενέργεια και τύχη στο σπίτι σου. Το Baby Rubber είναι ένα από αυτά τα φυτά, που ψηφίστηκε ως το φυτό για την νέα χρονιά, το 2022. Το συγκεκριμένο φυτό, επιβιώνει σε θερμοκρασίες από 60 έως 70 μοίρες και πρέπει να ποτίζεται όταν το χώμα του είναι στεγνό. 

' '

Πηγή φωτογραφίας από usastrong.io

«Το φυτό baby rubber, (Peperomia) είναι μια ποικιλία που μοιάζει με παχύφυτο, που αρχικά βρέθηκε στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής», λέει ο Alfred Palomares, αντιπρόεδρος του merchandising και πατέρας του φυτού για το 1-800-Flowers.com. «Χαρακτηρίζεται από τους χοντρούς όρθιους μίσχους του με τα γυαλιστερά, υπερμεγέθη φύλλα». 

Διάβασε Επίσης: Το γουρούνι Pigcasso που ζωγράφισε ένα πίνακα που η αξία του έχει τέσσερα μηδενικά (Βίντεο) 

Τα φυτά αυτά είναι εύκολο να τα φροντίσει κανείς. «Θεωρείται φυτό για αρχάριους, επειδή τα χυμώδη φύλλα του διατηρούν την υγρασία και το φυτό χρειάζεται να ποτίζεται μόνο όταν το πάνω μέρος του εδάφους είναι στεγνό στην αφή. Αυτό συνήθως κυμαίνεται από μία φορά την εβδομάδα το καλοκαίρι έως και κάθε δύο εβδομάδες το τον χειμώνα». Επιπλέον, τα καταφέρνουν καλύτερα στο έμμεσο ηλιακό φως και προτιμούν θερμοκρασίες από 65 έως 75 μοίρες. 

Εάν θες να ενισχύσεις την φροντίδα αυτού του όμορφου φυτού προτείνεται να χρησιμοποιήσεις έναν υγραντήρα ή ένα δίσκο με βότσαλο γεμάτο με νερό – ειδικά το χειμώνα – επειδή απολαμβάνει την υγρασία. 

Πηγή

 

Loader