Barbie: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία λίγο πριν την πρεμιέρα - Δείτε το βίντεο

Barbie: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία λίγο πριν την πρεμιέρα - Δείτε το βίντεο

Δείτε το κλιπ που κυκλοφόρησε η Warner Bros

Είναι αναμφίβολα η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού, έχοντας κερδίσει το μαζικό ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κοινού.

Ο λόγος για τη «Barbie» με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 20 Ιουλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν τις ΗΠΑ.

Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας, η Warner Bros. έφερε στη δημοσιότητα μία μικρή γεύση από το φιλμ. Πρόκειται για μια σκηνή που έφερε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός του Fandango στο Twitter εμφανίζονται αρκετοί χαρακτήρες.

Δείτε τη σκηνή

Οι πρώτες αντιδράσεις

Η κωμωδία της Γκρέτα Γκέργουικ με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, έχει να κάνει με τη διάσημη κούκλα που προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής. Η ταινία έχει προ πολλού δημιουργήσει μεγάλη προσμονή στο κοινό μέσα από τα τρέιλερ, μια εκτεταμένη καμπάνια μάρκετινγκ, ακόμα και μια διαδικτυακή τάση που έχει επικεντρωθεί στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της.

Η «ζωή στο πλαστικό» μπορεί να μην είναι φανταστική για την πρωταγωνίστρια που υποδύεται η Ρόμπι, καθώς θα πρέπει να μάθει πώς να επιβιώνει στον πραγματικό κόσμο. Μακριά από τον παράδεισο στον οποίο ζούσε, αυτή η Barbie θα χρειαστεί κάθε αξεσουάρ που μπορεί να βρει για να βγάλει τη μέρα της.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, οι κριτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το καλοκαιρινό blockbuster.  

Η κριτικός του «Collider», Πέρι Νέμιροφ, μοιράστηκε τα ανάμεικτα συναισθήματά της για την ταινία και φαίνεται ότι ενώ η ταινία είναι πολύ τολμηρή και όμορφη, υπάρχουν πτυχές της ιστορίας που χρειαζόταν να τους δοθεί περισσότερος χρόνος. Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι η απόλυτη επιτυχία που ήλπιζα ή που νομίζω ότι πρέπει να είναι δεδομένης της θεματολογίας που πραγματεύεται, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλοφτιαγμένη, τολμηρή ταινία με ΠΟΛΥ δυνατή φωνή και όραμα, που συχνά με έκανε να σκέφτομαι, ΠΩΣ υπάρχει αυτή η ταινία;».

Ο κριτικός Τζόζεφ Ντεκελμέιερ, από την άλλη πλευρά, υποστήριξε ότι η ταινία ήταν στην πραγματικότητα μια τρομερή επιτυχία. Υποστήριξε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Σίμου Λίου ήταν τα highlights της ταινίας, μαζί με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Ντεκελμέιερ δεν είναι ο μόνος που επαίνεσε τον Γκόσλινγκ για την ερμηνεία του, με άλλους κριτικούς, όπως η Σαρρόντα Γουίλιαμς, να υποστηρίζουν ότι «κλέβει την παράσταση». Παρόλα αυτά, ακόμη και με τους επαίνους, η Γουίλιαμς τόνισε το «παραφουσκωμένο» σενάριο.

Η κριτικός Κάτσι Στεφάν υποστήριξε επίσης ότι η Ρόμπι και ο Γκόσλινγκ «γεννήθηκαν για να παίξουν» τους ρόλους της Barbie και του Ken, ενώ υπογράμμισε τον «λεπτό σχολιασμό» της Γκέργουικ.

Άλλοι, όπως η Σέλι Χάλλοου, ήταν λίγο πιο ένθερμοι με την ταινία, χαρακτηρίζοντάς την ως την «ταινία της χρονιάς» και επαινώντας την για την ικανότητά της να δείχνει ότι οι γυναίκες περιέχουν πολλές διαφορετικές πτυχές. Ομοίως, η Κάρλα Ρενάτα ήταν γεμάτη θετικά λόγια για την «Barbie», λέγοντας ότι πρόκειται «υπερβολική διασκέδαση με μια φεμινιστική πινελιά».

Η «Barbie» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.  

Loader