Barista έγραψε σε ποτήρι “είσαι καλά; Θες να παρέμβουμε;” και το έδωσε σε έφηβη που την παρενοχλούσαν

Barista έγραψε σε ποτήρι “είσαι καλά; Θες να παρέμβουμε;” και το έδωσε σε έφηβη που την παρενοχλούσαν

Το κωδικοποιημένο μήνυμα στο ποτήρι έγινε viral

Άμεση ήταν η αντίδραση ενός barista των Starbucks, όταν αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα παρενοχλείται από άντρα, ενώ βρισκόταν στο καφέ.

Ο barista των Starbucks του Τέξας , Corpus Christi, είδε την 18χρονη κοπέλα να κάθεται μόνη της και να την πλησιάζει ένας τύπος, ο οποίος άρχισε να την ενοχλεί. Η 18χρονη ήταν εμφανώς αρνητική να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί του, ωστόσο αυτός έδειχνε να μην καταλαβαίνει. 

Διάβασε Επίσης: Γιατί τόσος χαμός για το 2/2/22;

Έτσι, ο barista, χωρίς να κάνει σκηνή και να επέμβει στο περιστατικό, φρόντισε με έναν έξυπνο τρόπο να παρέχει τη βοήθεια του στο κορίτσι. Έγραψε ένα μήνυμα σε ένα ποτήρι και το έδωσε στην κοπέλα, λέγοντας της ότι ήταν ένα δωρεάν ρόφημα από το μαγαζί.

«Είσαι καλά; Θέλεις να επέμβουμε; Αν το χρειάζεσαι, βγάλε το καπάκι από το ποτήρι» έγραφε το μήνυμα του barista. Ωστόσο, η κοπέλα νιώθοντας ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο δεν χρειάστηκε την παρέμβαση της ομάδας του προσωπικού. 

3

Πηγή φωτογραφίας

Η μητέρα της 18χρονης εκτίμησε πολύ την πράξη του barista και ανέβασε μία φωτογραφία στα social media ευχαριστώντας τον. «Η 18χρονη κόρη μου ήταν στο Starbucks, μόνη εκείνο το βράδυ. Ένας άντρας πήγε κοντά της και άρχισε να της μιλά. Ένας barista της έδωσε μια επιπλέον ζεστή σοκολάτα που- υποτίθεται- κάποιος ξέχασε να πάρει. Πόσο ευγνώμων είμαι για τους ανθρώπους που προσέχουν τους άλλους!».

Φυσικά, η ανάρτηση της μητέρα με το ποτήρι έγινε viral.

Διάβασε Επίσης: Η ταινία μικρού μήκους που καταγράφει τη ζωή μιας «τάξης με πάνω από 30 queer άτομα»

«Ένιωθε ασφαλής και δεν έβγαλε το καπάκι, αλλά τους ειδοποίησε. Είπε ότι όλη η ομάδα την παρακολουθούσε όσο ήταν εκεί», εξήγησε η μητέρα της νεαρής.

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader