Το BBC συγκέντρωσε τις πιο viral στιγμές του Φάουτσι – Οι ατάκες του και η στιγμή που ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό

Το BBC συγκέντρωσε τις πιο viral στιγμές του Φάουτσι – Οι ατάκες του και η στιγμή που ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό

Αν και ο Άντονι Φάουτσι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε κάποιους πολίτες των ΗΠΑ, ο ίδιος έχει καταφέρει να γίνει με τις ατάκες και τις χειρονομίες του viral ακόμη και στο BBC, το οποίο συγκέντρωσε τις πιο… potpourri στιγμές του.

Χειρίζεται εδώ και δύο χρόνια την πανδημία στις ΗΠΑ και κάθε του πρόβλεψη για την Covid-19 γίνεται αμέσως πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα.

Ο Άντονι Φάουτσι έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια των Αμερικάνων για τους σωστούς ή και τους λάθος λόγους.

Όσο είναι υπεύθυνος διαχείρισης της πανδημίας, έχουν περάσει από «εκπαίδευση» δύο κυβερνήσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκρούστηκε με γερουσιαστές του Κονγκρέσου.

Επίσης έχει ξεχωρίσει και για τον αυθορμητισμό του στο γυαλί, όταν όπως τότε που ακούστηκε να λέει «ηλίθιο» έναν γερουσιαστή καθώς είχε ξεχάσει να κλείσει το μικρόφωνο ή κάθε φορά που βάζει τα χέρια του στο πρόσωπο, όταν περιγράφει κάτι πρωτότυπο.

Σε κάθε περίπτωση, όσο και αν ο Άντονι Φάουτσι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε κάποιους πολίτες των ΗΠΑ, ο ίδιος έχει καταφέρει να γίνει με τις ατάκες και τις χειρονομίες του viral ακόμη και στο BBC, το οποίο συγκέντρωσε τις πιο… potpourri στιγμές του.

Loader