Bγάζεις που βγάζεις selfies, κάνε το όπως η Κατερίνα

Bγάζεις που βγάζεις selfies, κάνε το όπως η Κατερίνα

Πέντε έξυπνοι τρόποι για να φωτογραφηθείς, που μάλλον ούτε καν φαντάστηκες

Η Κύπρια travel blogger, Κατερίνα Βάσου, σε καραντίνα όπως και όλοι μας, αποφάσισε, παρά να αναπολεί την επιβίβαση στα αεροπλάνα και να ονειρεύεται τα επόμενα ταξίδια που θα προστεθούν στη μέχρι σήμερα λίστα των 58 χωρών που επισκέφτηκε, να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές. Αυτή τη φορά όχι ταξιδιωτικές αλλά ινσταγκραμικές.

Με μία δόση χιούμορ συνδυασμένου με έμφυτη γλυκύτητα και αυτοσαρκασμού, δίνει στους followers της και όχι μόνο, tips για το πως να βγάλουν την ιδανική φώτο για την οποία θα είναι περήφανοι όταν ανεβάσουν στο instagram και αρχίσει ο "καταιγισμός" των likes.

Χωρίς πολλά πολλά, σας παραθέτουμε το σχετικό βιντεάκι για τις 5 ινσταγκραμικές φωτογραφίες που θα κάνουν το περιεχόμενο του προσωπικού σας λογαριασμού, ακόμη πιο ενδιαφέρον. 

Και μην ξεχάσεις, αφού θα μπεις στη διαδικασία να το παρακολουθήσεις, στη συνέχεια να επισκεφτείς και το "Diary Wings" της Κατερίνας, γιατί πραγματικά αξίζει τον χρόνο που θα επενδύσεις σε  αυτό. Αν μη τι άλλο...θα σε ταξιδεύσει ακόμη και εν μέσω εγκλεισμού. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Η Κατερίνα είναι ό,τι χρειαζόμαστε τούτες τις μέρες

 

Loader