Βίασε και σκότωσε κορίτσι 9 χρονών - Αναγνωρίστηκε 62 χρόνια μετά

Βίασε και σκότωσε κορίτσι 9 χρονών - Αναγνωρίστηκε 62 χρόνια μετά

Η αστυνομία χαρακτήρισε τη δολοφονία ως «το Έβερεστ των ανεξιχνίαστων υποθέσεών μας»

Ο δράστης, ονόματι Τζον Ρέι Χοφ, πέθανε μετά από έντεκα χρόνια.

Το δείγμα DNA του δράστη στο άψυχο σώμα της εννιάχρονης τότε, ταίριαζε με το δείγμα από το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα του κοριτσιού. Η αστυνομία στη Σποκάν της Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι κατόρθωσε επιτέλους να εξιχνιάσει τον φρικτό αυτό έγκλημα. 

Οι Αρχές της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση που εκκρεμούσε το 1959, στην οποία το θύμα ήταν ένα 9χρονο κορίτσι που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον Τζον Ρέι Χοφ που πέθανε 11 χρόνια αργότερα, το 1970. 

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι πιο creepy κούκλες του History Center of Olmsted County 

Ο Χοφ ήταν 20 ετών και υπηρετούσε στον στρατό των ΗΠΑ τη στιγμή της δολοφονίας. Απολύθηκε το 1961 αφού φυλακίστηκε επειδή έδεσε μια γυναίκα και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει. Ο Χοφ αυτοκτόνησε σε ηλικία 31 ετών. Ένα δείγμα DNA από το πτώμα του ταίριαζε με αυτό από ένα διατηρημένο δείγμα σπέρματος που βρέθηκε στα ρούχα του αδικοχαμένου παιδιού. 

«Ηταν το Έβερεστ των ανεξιχνίαστών μας υποθέσεων, αυτό που δεν μπορούσαμε ποτέ να ξεπεράσουμε, αλλά ταυτόχρονα κανείς δεν είχε ξεχάσει ποτέ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σποκάν στην Ουάσινγκτον, Ζακ Στόρμεντ. 

Πηγή

Loader