Βίντεο από τη διαμαρτυρία στην Αρχιεπισκοπή

Βίντεο από τη διαμαρτυρία στην Αρχιεπισκοπή

Έγινε πριν από λίγο

Πολίτες διαμαρτύρονταν και η Αρχιεπισκοπή τους κέρναγε λουκούμια

Εκατοντάδες χιλιάδες δεν μαζεύτηκαν, ένα άλφα παλμό είχε όμως η σημερινή διαμαρτυρία έξω από την Αρχιεπισκοπή, όπου διαμαρτυρόμενοι πολίτες συγκεντρώθηκαν για να απαιτήσουν κοσμικότητα στην παιδεία μας καθώς και για να εκδηλώσουν τον θυμό τους με τη μαφιόζικη συμπεριφορά και δράση του Αρχιεπισκόπου.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος γύρω στα διακόσια άτομα. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν βίτσες, ενώ μοίρασαν  ομοιώματα διαβατηρίων στους παρευρισκόμενους.

fsgsgs

gsgsgs

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, εκπαιδευτικοί και όχι μόνο, φώναζαν συνθήματα όπως Bishop leave the kids alone, Έξω η ιεραρχία από τα σχολεία μας και  Δύο στην τιμή του Ενός που παραπέμπει βεβαίως στις σκανδαλώδεις πολιτογραφήσεις και το βρώμικο χρήμα με το οποίο εμπλέκεται ο Προκαθήμενος.

Κύριο σύνθημα των διαμαρτυρόμενων ήταν «Βίτσα, Βίζα, Μίζα. Δεν έχετε τσίπα», ενώ στα πανό που κρατούσαν αναγραφόταν «Τι 30, τι 300000 αργύρια» και «Όχι στον εκκλησιαστικό δεσποτισμό».


«Αρχιεπίσκοπε, είστε όλο αυτό που ΔΕΝ θέλουμε να γίνουν οι μαθητές μας»


Η διαμαρτυρία έγινε ενώπιον παπάδων και του ιδίου του Αρχιεπίσκοπου ενώ όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο που μας έστειλε αναγνώστρια της AVANT GARDE, εκ της Αρχιεπισκοπής προσφέρονταν λουκούμια στους παρευρισκομένους, με αφορμή την ονομαστική γιορτή.

Loader