Το βίντεο της Σάρον Στόουν για την αδελφή της είναι συγκλονιστικό

Το βίντεο της Σάρον Στόουν για την αδελφή της είναι συγκλονιστικό

Στέλνει ένα μήνυμα σε όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα και καλεί να μην ψηφίσουν ξανά ένα «δολοφόνο»

Η Κέλι Στόουν πάσχει από λύκο και όπως αναφέρει η Σάρον Στόουν σε μήνυμα της στα social media, η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Με μία φωτογραφία του δωματίου του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται η αδελφή της Κέλι Στόουν, η οποία νοσεί από τον Covid-19  και ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο, η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν στέλνει ηχηρό μήνυμα για τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Όπως αποκάλυψε με αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, η Κέλι, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς πάσχει από λύκο, νόσησε από κορονοϊό, παρότι το μοναδικό μέρος στο οποίο πήγαινε από την αρχή της πανδημίας ήταν το φαρμακείο προκειμένου να προμηθευτεί τα φάρμακα για την αγωγή που ακολουθεί. 

Όπως γράφει, η Κέλι δίνει τώρα αγώνα για τη ζωή της, όπως και ο σύζυγος της, Μπρους Σίνγκερ. 

«Αυτό είναι το δωμάτιο της στο νοσοκομείο. Αυτό το έκανε ένας από εσάς που δεν φοράει μάσκα» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram η Σάρον Στόουν, σημειώνοντας ότι εξαιτίας του υποκείμενου νοσήματος της, η Κέλι «δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα». 

Η Κέλι Στόουν είχε γράψει στο instagram ότι στις 13 Μαρτίου είχαν αναζητήσει με τον σύζυγο της καταφύγιο στην Μοντάνα. «Ούτε ψώνια, ούτε πάρτι, μόλις και μετά βίας βλέπαμε άνθρωπο. Τώρα δίνουμε αγώνα για μια ανάσα...» έγραφε η Κέλι, η οποία είχε ποστάρει σειρά από βίντεο επίσης από τον θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ η ίδια ήταν στο οξυγόνο, προκειμένου δείχνοντας την κατάσταση της, να παροτρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να φορέσουν μάσκα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Η Σάρον Στόουν, η οικογένεια της οποίας έχει πληρώσει βαρύ τίμημα, καθώς τόσο η γιαγιά της όσο και η νονά της έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του Covid-19, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι στην Μοντάνα δεν γίνονται τεστ, εκτός από κι αν κάποιος παρουσιάσει συμπτώματα και πώς στη συνέχεια, πρέπει να περιμένει πέντε ημέρες για να πάρει τα αποτελέσματα.

«Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει η Σάρον Στόουν. 

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ κατέγραψαν σε μία και μόνο ημέρα, 515 επιπλέον νεκρούς και 40.000 νέα κρούσματα. 

rt4

Πηγή

Loader