Bowls Concept: Όταν οι γεύσεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια

Bowls Concept: Όταν οι γεύσεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια

Όχι, δεν είναι εστιατόριο. Είναι το νέο concept του Elma & Fred!

Το Elma & Fred, σίγουρα το ξέρεις, αφού έχει γίνει πλέον η ευχάριστη, γευστική νότα στην καθημερινότητά μας, είτε το επισκεφθείς, είτε αποφασίσεις να απολαύσεις τα μοναδικά του πιάτα στον χώρο σου, παραγγέλνοντας από το Deliveryman.

Αυτό που ίσως δεν έμαθες ακόμη, είναι πως το αγαπημένο και μοντέρνο concept store της πρωτεύουσας, ενισχύει τώρα ακόμη περισσότερο την εξαιρετική γαστριμαργική μας εμπειρία, με το καινούριο «The Bowls Concept»!

555

Το «Bowls concept», προσφέρει σύγχρονες και γευστικές λύσεις για όλους όσοι από εμάς θέλουμε κάτι γρήγορο – που να συνάδει με τους επίσης γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας- αλλά συνάμα και υγιεινό, με ξεχωριστά υλικά όπως είναι η granola με pink peppercorns και το Peruvian Lentils με spicy ceviche dressing.

Η προσθήκη αυτή, προέκυψε μέσω της αυξημένης ζήτησης από διάφορους πελάτες, για φαγητό που θα ήταν εύκολο προς κατανάλωση στους χώρους εργασίας τους.

323423423434

Εξάλλου, και το ίδιο το Elma & Fred, άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλό φαγητό, τη μόδα και τις πρωτότυπες ιδέες, είναι ένα lifestyle store το οποίο συνδυάζει και καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Γεννήθηκε μέσα από προσωπικές εμπειρίες που απορρέουν από μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπου ο κόσμος ζει σε έντονους ρυθμούς, με νέες ιδέες, υψηλά και απαιτητικά επίπεδα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η φιλοσοφία που κάνει το Elma & Fred να ξεχωρίζει, είναι η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε λογικές τιμές σε κάθε προϊόν που παραχθεί ή πωληθεί από αυτό. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι οι πρώτες ύλες του νέου μενού «Bowls concept», είναι ίδιες με αυτές που διακατέχει το κυρίως μενού. Φρέσκες από επιλεγμένους συνεργάτες όπου και αυτοί έχουν τις ίδιες αξίες.

Για εμάς σήμερα το μενού έχει Bowls concept, εσένα;

222222

 

 

 

 

Loader