Brithey Spears: Κόλαφος η επιστολή προς την αδελφή της

Brithey Spears: Κόλαφος η επιστολή προς την αδελφή της

Έβαλε τέλος στις ψευδείς ειδήσεις

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ξεκάθαρο στην αδελφή της να πάψει να την ενοχλεί και πως δε θα ανεχτεί άλλο το bullying που της κάνει.

Η Britney Spears ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο όπου αναρωτιέται αν αξίζει και στο τέλος έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους όσους πιστεύουν το ίδιο για τον εαυτό τους.

Mια μακροσκελή επιστολή έστειλε η Britney Spears στην αδερφή της Jamie Lynn, μέσω του δικηγόρου της, με την οποία ξεκαθάρισε στην Jamie ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο bullying και επισήμανε ότι δεν θέλει να συμβάλλει στην προώθηση του βιβλίου της “Things I Should Have Said“. 

«Αγαπητή κα Spears: Όπως γνωρίζετε, εκπροσωπώ την αδελφή σας Britney Spears και γράφω κατόπιν αιτήματός της σχετικά με το προαναφερθέν θέμα. Γράφουμε με κάποιο δισταγμό, επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλει η Britney είναι να επιστήσει περισσότερη προσοχή στο βιβλίο σας και στους παραπλανητικούς ή εξωφρενικούς ισχυρισμούς του για αυτήν», ξεκινά η επιστολή. 

Διάβασε Επίσης: Λέοναρντ Πελτιέ: Eίναι στη φυλακή 44 χρόνια για ένα έγκλημα που δε διέπραξε 

«Αν και η Britney δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, αυτή και εκατομμύρια θαυμαστές της συγκλονίστηκαν όταν είδαν πώς την εκμεταλλεύεστε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχθεί, ούτε θα έπρεπε». Η επιστολή συνεχίζει υπενθυμίζοντας την «κακοποίηση και αδικοπραγία» που υπέστη η pop star καθ’ όλη τη διάρκεια της 13χρονης εποπτείας της από τον πατέρα της. 

«Γνωρίζετε την κακοποίηση και τις αδικίες που έπρεπε να υπομείνει η Britney, αφού αρχικά μεγάλωσε με έναν “καταστροφικό” αλκοολικό πατέρα. Στην πραγματικότητα, το δικό σας βιβλίο φέρεται να αναφέρει ότι ο πατέρας σας “πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε αυτόν τον κύκλο καταστροφικής συμπεριφοράς. Οι κρίσεις του που έπινε μου προκάλεσαν περιόδους βασανισμού και θλίψης», συνεχίζει η επιστολή που εξασφάλισε η page six. 

«Όπως έχω δηλώσει προηγουμένως, έχοντας υπομείνει μια 13χρονη συντηρητική υπηρεσία που της στέρησε τα πολιτικά δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες, η Britney δεν θα δέχεται πλέον bullying από τον πατέρα της ή από κανέναν άλλον». 

Η επιστολή επικρίνει την Jamie Lynn για την «έκδοση ψευδών ή φανταστικών παραπόνων» για να κερδίσει δημοσιότητα για τα απομνημονεύματά της. «Η Britney ήταν η τροφή της οικογένειας και σε υποστήριξε επίσης. Η δημόσια προβολή ψευδών ή φανταστικών παραπόνων είναι λάθος, ειδικά όταν έχει σχεδιαστεί για την πώληση βιβλίων. Είναι επίσης δυνητικά παράνομο και δυσφημιστικό», αναφέρεται στην επιστολή. 

«Η Μισέλ Ομπάμα είπε το περίφημο, “όταν αυτοί πέφτουν χαμηλά, εμείς πάμε ψηλά”», συνεχίζει η επιστολή, «και προς μεγάλη τιμή της Britney, αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνει η Britney, προς το παρόν». 

«Πρόσφατα φέρεται να δηλώσατε ότι το βιβλίο “δεν αφορούσε αυτήν”. Ως εκ τούτου, απαιτούμε να σταματήσεις και να σταματήσεις να αναφέρεσαι υποτιμητικά στη Britney κατά τη διάρκεια της προωθητικής σου καμπάνιας. Εάν αποτύχεις ή τη δυσφημήσεις, η Britney θα αναγκαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο και να λάβει όλα τα κατάλληλα νομικά μέτρα». Η Jamie Lynn έχει κάνει πολλούς ισχυρισμούς για την Britney Spears στο βιβλίο της. 

Mέσα από το instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Ρωτούσα τον εαυτό μου κάθε μέρα “ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; WTF ??? ΕΧΩ ΣΗΜΑΣΙΑ;;;”. Ειλικρινά θα με ενδιέφερε πολύ να δω το όμορφο πρόσωπό σου στο σκηνικό που αναγκάστηκα να είμαι και να ρωτήσω τον εαυτό μου “ΕΧΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ???” Δεν πρόλαβα να κλάψω… έπρεπε να είμαι δυνατή… ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ !!! Λοιπόν, ναι… ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ και μη νομίζεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν έχεις». 

Πηγή 

Loader