To "Christmas Food & More Market" 2023 έρχεται και φέτος στη Λάρνακα

To "Christmas Food & More Market" 2023 έρχεται και φέτος στη Λάρνακα

Μια μαγική πλατεία γεμάτη αρώματα, γεύσεις και χριστουγεννιάτικη χαρά

Στην καρδιά της Λάρνακας, μια πλούσια γαστρονομική περιπέτεια σας περιμένει από τις 15 έως τις 24 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ζουχουρί. Το "Christmas Food & More Market" της Λάρνακας υπόσχεται μια αυθεντική εμπειρία, σε έναν μαγικό χώρο που αναπνέει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 - Γαστρονομική Απόλαυση στον Μαγικό Χώρο

Ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και φωτισμό, το "Christmas Food & More Market" προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από Street Food. Από κλασικά πιάτα μέχρι δημιουργικές γεύσεις, οι επαγγελματίες του χώρου υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική επιθυμία.

- Χριστουγεννιάτικες Αγορές και Γλυκές Απολαύσεις

Πέρα από το φαγητό, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν γλυκά και χριστουγεννιάτικα προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, δημιουργώντας μια γνήσια ατμόσφαιρα γιορτών.

- Μουσική, Χορός, και Πολλές Εκπλήξεις

Το πρόγραμμα του "Christmas Food & More Market" περιλαμβάνει Djs, Live Music Shows, χορευτικές παραστάσεις, face painting και άλλες εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

- Είσοδος Δωρεάν - Η Απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Εμπειρία

Η πιο αναμενόμενη γιορτή της χρονιάς είναι εδώ, και η είσοδος είναι ελεύθερη! Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων στο "Christmas Food & More Market" της Λάρνακας.  

Loader