Το City of Dreams προωθεί την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό

Το City of Dreams προωθεί την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market

Σκοπός η Κύπρος να καθιερωθεί διεθνής προορισμός που θα προσφέρει κορυφαία φιλοξενία και ψυχαγωγία όλο τον χρόνο

Παρουσιάζοντας τις παγκοσμίου επιπέδου πολυτελείς του εγκαταστάσεις, το πολυθεματικό καζίνο – θέρετρο City of Dreams Mediterranean, πρόβαλε την Κύπρο, ως τουριστικό προορισμό, στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περίπτερο του City of Dreams Mediterranean βρισκόταν μεταξύ των κορυφαίων του χώρου, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης και τις ξεχωριστές υπηρεσίες που θα προσφέρει.

Ανάμεσα στους επισκέπτες, προστίθεται, ήταν ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με στελέχη της Melco για το City of Dreams Mediterranean, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας για τη διαμόρφωση ενός ανθεκτικότερου και πιο βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης.

Η Senior Manager, Resort Marketing, της Melco Cyprus, Σκεύη Βασιλείου, διαβεβαίωσε ότι «η Melco Cyprus σκοπεύει να καθιερώσει την Κύπρο ως έναν διεθνή προορισμό που θα προσφέρει κορυφαία φιλοξενία και ψυχαγωγία όλο τον χρόνο».

Σημειώνεται ότι η έκθεση είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις για την τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως, που παραδοσιακά φιλοξενεί τα σπουδαιότερα ονόματα του ταξιδιωτικού τομέα, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και να εντοπίσουν τυχόν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Πηγή: Brief.cy

Loader