CLEAR, ένα πρόγραμμα για τη γυναικεία ηγεσία

CLEAR, ένα πρόγραμμα για τη γυναικεία ηγεσία

Στο πλαίσιο του Life Changing Ideas του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς;  Να αναπτύξετε αυτοπεποίθηση για να εμπλέξετε άλλους στο όραμα σας; Να καλλιεργήσετε το κουράγιο για να το διεκδικήσετε και να ακονίσετε τις ικανότητες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε; Τότε το πρόγραμμα CLEAR είναι για εσάς. 

Γνωρίστε την εκπαιδεύτρια Ali Levin

H Ali Levin είναι έμπειρη εκπαιδεύτρια εκτελεστικών στελεχών και ειδική στην ανάπτυξη της ηγεσίας. Απόφοιτος και πρώην Associate Fellow στο Said Business School του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η Ali διδάσκει και καθοδηγεί για περισσότερα από 10 χρόνια, ηγετικά στελέχη από όλο τον κόσμο. Συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα κλάδων - από παγκόσμιες δικηγορικές εταιρείες και τράπεζες έως εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και νεοφυείς επιχειρήσεις. Ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος σε κορυφαίο, διεθνές δικηγορικό γραφείο. Ως πρώην συνεργάτιδα στην πρακτική της εργασίας και της απασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να επιβιώνεις και να ευδοκιμείς σε ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης. Αφοσιωμένη να βοηθά τις ταλαντούχες γυναίκες να εξελιχθούν σε ηγέτιδες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, η Ali βοηθά τις πελάτισσες της να διαπιστώσουν τι είναι  αυτό που τις ενδιαφέρει πραγματικά, να δημιουργήσουν μια στρατηγική για την καριέρα τους και να προχωρήσουν. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες εμπνευσμένες, ανεπτυγμένες ηγέτιδες και η Ali είναι η εκπαιδεύτρια που θα σας βοηθήσει να γίνετε μια από αυτές.

 

Για ποιες προορίζεται το CLEAR

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να είναι πιο πετυχημένη στην καριέρα της. Είναι ιδανικό κυρίως για γυναίκες που βρίσκονται στην αρχή ή το μέσο της καριέρας τους, που προβληματίζονται και σκέφτονται πώς να προχωρήσουν μπροστά. Είναι επίσης κατάλληλο για γυναίκες οι οποίες θέλουν να εξελιχθούν στους οργανισμούς στους οποίους βρίσκονται αλλά για κάποιο λόγο παραπαίουν στην πορεία.  

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό εαν επιθυμείτε να:

  • Δείτε καθαρά το μέλλον που επιθυμείτε και να ανακαλύψετε τι μπαίνει ως εμπόδιο για να το αποκτήσετε 
  • Μάθετε γιατί η ισορροπία φύλου είναι σημαντική και πώς να φτάσετε εκε
  • Κτίσετε το δίκτυο σας και να ζητήσετε στήριξη από τα σωστά άτομα
  • Αναπτύξετε επίγνωση της σύνδεσης του μυαλού, της καρδιάς και του σώματος
  • Επαναπροσδιορίσετε την αρνητική σκέψη για να παραμείνετε συγκεντρωμένες

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα θα γίνεται διαδικτυακά, κάθε Πέμπτη για 6 εβδομάδες, από τις 3 Φεβρουαρίου εως τις 10 Μαρτίου 2022, ώρα 17.00-18.00.

Πέμπτη, 3 Φεβ. 2022, 17:00-18:00

Εισαγωγή: Στην εισαγωγική εκπαιδευτική συνάντηση οι συμμετέχουσες θα συνδεθούν, θα δεσμευτούν για την συμμετοχή και την εμπιστευτικότητα στο πρόγραμμα, ενώ θα τους εξηγηθούν τα ουσιαστικά σημεία του.

Πέμπτη, 10 Φεβ, 2022, 17:00-18:00

Απόκτηση διαύγειας: Το μάθημα περιλαμβάνει ένα 20λεπτο βίντεο και 2 ασκήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να οραματιστείτε την καριέρα σας στο μέλλον, να ορίσετε ποια εμπόδια σας κρατούν πίσω και να μάθετε πώς να εναρμονίσετε τη δουλειά σας με τις αξίες σας, τις δυνατότητες και την ενέργεια σας.

Πέμπτη, 17 Φεβ.2022, 17:00-18:00

Μάθηση συστημικών προκλήσεων: Το μάθημα περιλαμβάνει ένα 20 λεπτό βίντεο, hyperlinks από αρκετά άρθρα και πηγές σχετικά με τις γυναίκες στον επαγγελματικό χώρο, την ισότητα των φύλων και μια εργασία που θα σας βοηθήσει με εποικοδομητικές προσεγγίσεις όσον αφορά την προκατάληψη φύλου στη δουλειά.  

Πέμπτη, 24 Φεβ 2022, 17:00-18:00

Ανάπτυξη Περιβάλλοντος Δικτύωσης: Το μάθημα περιλαμβάνει ένα 10λεπτο βίντεο για τη σημασία της ανεύρεσης και συμμετοχής στο κατάλληλο δίκτυο, τη δέσμευση να γίνει η ανάπτυξη σχέσεων μέρος της καθημερινής σας δουλειάς και 2 εργασίες σχεδιασμένες να σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο στρατηγικά για τη δικτύωση.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, 17:00-18:00

Κτίσιμο επίγνωσης: Το μάθημα περιλαμβάνει ένα 12λεπτο βίντεο για το πως να κινήστε πιο παραγωγικά στην δική σας περιοχή ασφαλείας και μάθησης και σας διδάσκει μια άσκηση αναπλαισίωσης όταν βρίσκεστε αντιμέτωπες με κάποια δύσκολα συναισθήματα.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 17:00-18:00

Καλλιέργεια Ανθεκτικότητας: Το μάθημα περιλαμβάνει ένα 10λεπτο βίντεο και 2 ασκήσεις που αφορούν τη διαχείριση της δικής ενέργειας συμπεριλαμβανομένου ενός ενεργειακού ελέγχου, ενός πλαισίου για το πώς να αλλάζετε μια συμπεριφορά που απομυζά την ενέργεια σας και ένα οδηγό για να αναπτύσσετε υγιείς συνήθειες.

Διάβασε Επίσης: Kylie Jenner: Είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram  

Τι θα πάρετε από το πρόγραμμα;

  • 6 διαδικτυακές εκπαιδευτικές ώρες με την Ali Levin
  • 5 καθοδηγητικά βίντεο
  • Προσαρμοσμένες ασκήσεις
  • Ορισμένη κατ’ οίκον εργασία και σκέψη  

Τι σημαίνει το ακρωνύμιο CLEAR- Clarity, Learning, Entourage, Awareness, Resilience

Το πρόγραμμα CLEAR προσφέρεται την τιμή των €150

 

Οι συμμετέχουσες πρέπει να παρακολουθήσουν και τα 6 μαθήματα

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Δικτυακός χορηγός επικοινωνίας: Digital Tree 

 

 

Διάβασε Επίσης: "Οh My God": Το νέο τραγούδι της Adele που σπάει κάθε ρεκόρ  

Loader