The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν

The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν

Το ιστορικό δράμα του Netflix επιστρέφει τον Νοέμβριο

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του 5ου κύκλου της σειράς του Netflix που επιστρέφει στις οθόνες στις 9 Νοεμβρίου.

Tο Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του The Crown, που εστιάζει στην κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη πριγκίπισσα Νταϊάνα, την εποχή που αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους.

Η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 με τον Dominic West να υποδύεται τον τότε πρίγκιπα Κάρολο και την Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το τρέιλερ παρουσιάστηκε στο event του Netflix, Tudum, όπου οι fans της σειράς μπόρεσαν να δουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες από τον πέμπτο κύκλο, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοινώνει: Με μεγάλη λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνουν διαζύγιο», ακούγεται στην αρχή του τρέιλερ που δείχνει κοντινά πλάνα του Κάρολου και της Νταϊάνα ενώ ετοιμάζονται να κάνουν δηλώσεις στην τηλεόραση.

H πέμπτη σεζόν του The Crown αναμένεται στο Netflix τον Νοέμβριο με δέκα επεισόδια. Tη σκυτάλη του ρόλου της Olivia Colman παίρνει η Imelda Staunton, (που έχει υποδυθεί την Ελισάβετ στη σειρά του ΒΒC «Οι κατάσκοποι του Κέμπριτζ» το 2003), ενώ τον Κάρολο υποδύεται ο Dominic West (γνωστός μας, μεταξύ πολλών άλλων, από το «The Affair»).

Loader