The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix

The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για το prequel

Παρόλο που η πέμπτη σεζόν του “The Crown” δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η προετοιμασία για την έκτη και τελευταία σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Εξάλλου, το γεγονός ότι ολοκληρώνεται η σειρά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και απαραίτητα το τέλος, αφού στο Netflix ήδη συζητούν για το prequel της σειράς.

Σύμφωνα με το Variety, στο τραπέζι βρίσκεται η ιδέα να επεκταθεί η ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, κάνοντας μια spin-off σειρά. Το ενδεχόμενο αυτό συζητούν ήδη το Netflix και η Left Bank Pictures με το project να μην έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Cookshop 

Από την άλλη,  ο δημιουργός του «The Crown» είναι πεπεισμένος ότι θα γίνει. Όπως μαθαίνουμε η prequel σειρά θα ξεκινήσει με τον θάνατο της βασίλισσας Βικτώριας το 1901 και θα διαδραματίζεται στα χρόνια που οδήγησαν στην πρώτη σεζόν του The Crown, γύρω στο 1947.

Διάβασε Επίσης: Ένα Lunch Break δεν είναι αρκετό για τον χειμαρρώδη ακαδημαϊκό Κώστα Γουλιάμο

Όπως αναφέρει η Daily Mail, χωρίς όμως να είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, η νέα σειρά θα έχει διάρκεια τρεις με πέντε σεζόν. Επιπλέον εκείνη την περίοδο κυριάρχησαν τέσσερις Βασιλιάδες οι: Εδουάρδος Ζ’ (1901-10), Γεώργιος Ε’ (1910-36), Εδουάρδος Η’ (1936) κι ο Γεώργιος ΣΤ’ (1936-52) και αυτό, ίσως, αποτελεί γεγονός που θα μπορούσε να αλλάξει την προοπτική της σειράς και να μην περιστρέφονται όλα γύρω από τη βασίλισσα.

Bρείτε μας στο Instagram

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader