The Crown: Ξαναγράφεται το σενάριο της 6ης σεζόν

The Crown: Ξαναγράφεται το σενάριο της 6ης σεζόν

Πότε αναμένεται να επιστρέψει η σειρά

Σε αλλαγές του σεναρίου με πυρετώδεις ρυθμούς έχουν περάσει οι παραγωγοί του «The Crown» μετά από άρνηση της Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει ως Μάργκαρετ Θάτσερ.

Οι φανς της διάσημης σειράς του Netflix που αφορά τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας περιμένει πώς και πώς τον 6ο και τελευταίο κύκλο της. Όμως, φαίνεται πως το «The Crown» θα αργήσει να επιστρέψει στη γνωστή streaming πλατφόρμα, καθώς η Γκίλιαν Άντερσον αρνείται να επιστρέψει στη σειρά.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Γκίλιαν Άντερσον, η οποία υποδύθηκε την Μάργκαρετ Θάτσερ στους προηγούμενους κύκλος της σειράς, αρνείται να επιστρέψει για την 6η σεζόν. Η άρνηση της ηθοποιού έχει κάνει τους σεναριογράφους να επιδοθούν σε εντατικές αλλαγές του σεναρίου.

Αν και το σενάριο της 6ης σεζόν του «The Crown» είχε ήδη γραφτεί, ο παραγωγοί όπως φημολογείται, δεν κατάφεραν να πείσουν την Γκίλιαν Άντερσον να επαναλάβει τον ρόλο της ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. Κάτι που ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Οι παραγωγοί της επιτυχημένης και βραβευμένη με Emmy σειράς ήθελαν την Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει για το επεισόδιο της επετείου των 60 χρόνων του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

 

Εξαιτίας, όμως, «αλλαγών στον προγραμματισμό» η Γκίλιαν Άντερσον δεν μπορεί να επιστρέψει και οι σεναριογράφοι παλεύουν να βρουν έναν τρόπο να υπάρξει το συγκεκριμένο επεισόδιο του «The Crown» χωρίς να συμπεριληφθεί ο ρόλος της Σιδηράς Κυρίας της Βρετανίας.

Παράλληλα, πολλοί υποστηρίζουν πως η άρνηση της Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει συνδέεται και από τον πρόσφατο χωρισμό της ηθοποιού από τον δημιουργό της σειράς Πίτερ Μόργκαν.

Στον απόηχο του χωρισμού τους, η Άντερσον φάνηκε να σχολιάζει τη σειρά λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε δώσει μια πιο κομψή ματιά στο θέμα της βασιλικής οικογένειας.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκτη σεζόν του «The Crown». Σύμφωνα με διάφορα δημοσίευματα, ο νέος κύκλος αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα τον Δεκέμβριο του 2023.

 

Πηγή

Loader