Δεκαπέντε μήνες με αναστολή για τον αρνητή πατέρα στη Θεσσαλονίκη

Δεκαπέντε μήνες με αναστολή για τον αρνητή πατέρα στη Θεσσαλονίκη

Οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους

Ενοχος με ποινή φυλάκισης 15 μήνες με τριετή αναστολή κρίθηκε ο 37χρονος που συνελήφθη ύστερα από μήνυση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, για επεισόδιο που προκάλεσε όταν δεν επιτράπηκε στον γιο του να μπει στο σχολείο, επειδή δεν προσκόμισε την κάρτα με το αποτέλεσμα του self test.

Ο κατηγορούμενος που αρνήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο και αποχώρησε, κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο σε δημόσια υπηρεσία και για εξύβριση.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της διευθύντριας, Δημήτρης Ραπτόπουλος δήλωσε πως δεν πρόκειται για κάποιου είδους προσωπική βεντέτα και ότι αυτή η δική έγινε με σκοπό να σταλεί το μήνυμα από τη διευθύντρια πως οποιαδήποτε σωματική και λεκτική επίθεση θα τιμωρείται.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία του αυτοφώρου, στον 37χρονο πατέρα επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ από τους αστυνομικούς για μη χρήση μάσκας. «Δεν θα παραστώ. Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριό σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Protagon.gr

Loader