Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού εγκαινιάζει την 19η έκδοσή του με εντυπωσιακές προβολές και ζωντανή μουσική

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού εγκαινιάζει την 19η έκδοσή του με εντυπωσιακές προβολές και ζωντανή μουσική

Μαγικές βραδιές κινηματογράφου στη Λεμεσό

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, το οποίο υποδέχτηκε το κοινό σε μια κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα, στον ιστορικό χώρο του Χαρουπόμυλου Λανίτη στη Λεμεσό.

Το φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του με την προβολή του πολυβραβευμένου παλαιστινιακού ντοκιμαντέρ No Other Land, που κέρδισε το ενδιαφέρον και το χειροκρότημα των θεατών για την συγκινητική του θεματολογία και την εντυπωσιακή του σκηνοθεσία.

docfest

Μετά την προβολή, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσική περφόρμανς από τη Spivak, η οποία πρόσφερε μια μαγευτική νότα στη βραδιά, συνδυάζοντας τη δύναμη της εικόνας με τη ζωντάνια της μουσικής.

  docfest

Οι προβολές του φεστιβάλ συνεχίζονται καθημερινά μέχρι τις 8 Αυγούστου, προσφέροντας στο κοινό μια πλούσια ποικιλία ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο. Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προβολές και τις δραστηριότητες του φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Πρόγραμμα Προβολών. docfest

Photo Credit: Yvonne Zachariou

Loader