Δήμαρχος: «Ποτέ δεν έδωσα τέτοιες οδηγίες για τα παγκάκια»

Δήμαρχος: «Ποτέ δεν έδωσα τέτοιες οδηγίες για τα παγκάκια»

Η απάντηση του Δημάρχου στο viral θέμα των ημερών

Μετά το προχτεσινό viral ποστ της Χαράς Ζυμαρά για επίπληξη που δέχτηκε επειδή... τόλμησε να κάτσει σταυροπόδι, τα περιβόητα παγκάκια στην πλατεία Ελευθερίας κατάφερεσαν να προκαλέσουν και πάλι κακό χαμό στο ίντερνετ.


Διάβασε τι είχε γίνει, εδώ: Aναρχία στην Πλατεία Ελευθερίας


Κατανοώντας από τις αντιδράσεις πως το θέμα καίει τους πολίτες, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, τοποθετήθηκε κάτω από το αρχικό ποστ της κ. Ζυμαρά.

Ορίστε τι έγραψε:

«Αγαπητή κ. Ζυμαρά, σε καμία περίπτωση ο Δήμος Λευκωσίας ή εγώ προσωπικά δώσαμε οδηγίες στην εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες φύλαξης του χώρου της Πλατείας Ελευθερίας, τα μέλη της να απαγορεύουν στους επισκέπτες να κάθονται στα παγκάκια με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν, εφόσον φυσικά σέβονται τον χώρο, ή -πολύ περισσότερο- να συμπεριφέρονται απρεπώς και να απειλούν.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το σχόλιό σας και να απολογηθώ εκ μέρους του Δήμου Λευκωσίας για το περιστατικό. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι έχουν ήδη γίνει αυστηρές συστάσεις προς την εταιρεία. Όσον αφορά την ανάγκη φύλαξης της πλατείας, αυτή αποσκοπεί πρωτίστως στην προστασία των επισκεπτών λόγω του ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί πλήρως και δευτερευόντως στην προστασία του ίδιου του έργου».

Loader