Δότης σπέρματος υπολογίζει ότι μπορεί να έχουν γεννηθεί από το σπέρμα του πάνω από 250 παιδιά

Δότης σπέρματος υπολογίζει ότι μπορεί να έχουν γεννηθεί από το σπέρμα του πάνω από 250 παιδιά

Ταξίδευε στις ΗΠΑ για να γνωρίσει τα παιδιά του

Το 2020, μόλις λίγα λεπτά μετά τη νέα του δουλειά σε μια εταιρεία μηχανικών λογισμικού στην Ατλάντα, ο Dylan Stone-Miller, που ήταν για χρόνια δότης σπέρματος, διάβασε ένα μήνυμα στο Instagram που τον άφησε έκπληκτο.

Η ιστορία του Stone-Miller ξεκινάει όταν μια γυναίκα αναζητούσε το δότη σπέρματος που είχε χρησιμοποιήσει για να γίνει μητέρα, βρίσκοντας τον στο Instagram. Αφού εντόπισε τον δότη, ο Stone-Miller αντίκρισε το πρόσωπο της κόρης του και εξέφρασε τη χαρά, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του. Η συνάντηση αυτή ανοίγει τον δρόμο για μια απρόβλεπτη πορεία, καθώς ο Stone-Miller ανακαλύπτει ότι έχει πολλά βιολογικά παιδιά από δωρισμένο σπέρμα και αποφασίζει να συναντηθεί με όλα τους πριν κλείσουν τα 18.

 

 

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που συναντά, ο Stone-Miller αναλαμβάνει δράση, αγωνιζόμενος για νομικά όρια στις εγκυμοσύνες από δότες σπέρματος και αλλαγές στη βιομηχανία των δοτών σπέρματος. Η αφήγηση του αποκαλύπτει μια συναρπαστική περιπέτεια με την έμφαση στη συναισθηματική σύνδεση και την αναζήτηση της ταυτότητας, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται τα ηθικά και νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την εμπορικοποίηση της δωρεάς σπέρματος.

 

Loader