Drag queen σε σχολείο του Λονδίνου δίδαξε στα παιδιά χορό και προκάλεσε αντιδράσεις

Drag queen σε σχολείο του Λονδίνου δίδαξε στα παιδιά χορό και προκάλεσε αντιδράσεις

To σχολείο αποφάσισε να διδάξει στα παιδιά το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στη διαφορετικότητα

Η πρόσκληση προέκυψε λόγω της εβδομάδας διαφορετικότητας, “This is me”.

Η Διεύθυνση του σχολείου στο Hollymount προσκάλεσε την drag queen, Ντόλι Τρόλεϊ για να χορέψει και να διαβάσει στα παιδιά παραμύθια. Αν και η προσπάθεια αυτή έγινε για να διδάξει στα παιδιά πως είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός, τελικά είχε ως αποτέλεσμα την αγανάκτηση των γονέων.

Διάβασε Επίσης: Σειρά που προβλήθηκε στο Netflix μεταφέρεται στην ελληνική τηλεόραση 

Αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν στο Mumsnet εκφράζοντας την αντίθεση και την οργή τους. Μητέρα η οποία έχει γιο και κόρη, μιλώντας στην Daily Mail και είπε: Mail: «Συνήθως μας ενημερώνουν πότε κάποιος ξένος θα επισκεφθεί το σχολείο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν μας είπε κάτι. Η κόρη μου είπε ότι ένιωθε περίεργα και δεν της άρεσε. Είπε ότι πολλοί από τους δασκάλους έκαναν γκριμάτσες όταν η Ντόλι βγήκε με ένα πολύ αποκαλυπτικό σούπερ μίνι φόρεμα με χάντρες και μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι τους μηρούς. Μετά το σόου, η Ντόλι πήγε στα μικρότερα παιδιά -έτσι ντυμένη- και τους διάβασε ιστορίες. Μιλήσαμε και στα δύο παιδιά μας και μας είπαν ότι οι φίλοι τους θεώρησαν ότι ήταν παράξενο και ακατάλληλο για την ηλικία τους.

Μίλησα με μερικούς άλλους γονείς. Μόνο ένας από αυτούς με τους οποίους μίλησα ήταν υποστηρικτικός σε αυτό που έγινε. Οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, είμαστε όλοι πολύ δυσαρεστημένοι. Δε μας είχαν ενημερώσει γι΄ αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Μόλις το μάθαμε από τα παιδιά μας αναζητήσαμε την Ντόλι στο διαδίκτυο και είδαμε πολύ ακατάλληλο για παιδιά περιεχόμενο στον ιστότοπο της και στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένες από τις φωτογραφίες είναι πολύ πρόστυχες και χυδαίες. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει αυτή η Ντόλι είναι πορνογραφική και χυδαία παράσταση για ενηλίκους».

Διάβασε Επίσης: Τώρα ξέρουμε πότε είναι η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “Russian Doll” 

Το Mumsnet πραγματοποίησε διαδικτυακά δημοσκόπηση στην οποία το 87% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν «ακατάλληλη» την εμφάνιση της drag queen.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader