Δυναμική εμφάνιση από τη Maserati στο Limassol Boat Show

Δυναμική εμφάνιση από τη Maserati στο Limassol Boat Show

Η εταιρεία E-Cars Modena, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων της Maserati στην Κύπρο θα δώσει ένα έντονο παρόν στο φετινό Limassol Boat Show. Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 26 Μαΐου 2024, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Η Ιταλική μάρκα θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψουν οι συλλεκτικές εκδόσεις όπως τα GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th Anniversary, Levante V8 Ultima και πολλά άλλα. Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί το Limassol Boat Show την Πέμπτη 23 Μάϊου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 και από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th Anniversary

Η Maserati GranTurismo διαθέτει στη γκάμα της μια συλλεκτική έκδοση με όνομα που παραπέμπει στην ιστορία του μοντέλου. Η GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th Anniversary αναφέρεται στην 75χρονη ιστορία της μάρκας στην κατηγορία των grand tourer. Η συλλεκτική έκδοση τροφοδοτείται με τον V6 Nettuno twin-turbo κινητήρα των 3.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 557 ίππους και 650 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο  8 σχέσεων της ZF που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς. 

Maserati MC20 Cielo 

Η Maserati MC20 Cielo, ένα μοναδικό στο είδος του αυτοκίνητο που μπορεί να προσφέρει τις επιδόσεις ενός αληθινού supercar, μαζί με μια καθηλωτική απόλαυση ανοικτής οδήγησης. Εξοπλισμένο με τον επαναστατικό κινητήρα V6 Nettuno, το Cielo προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό σπορ και πολυτέλειας, χάρη σε μια μοναδική προδιαγραφή για την κατηγορία: την πρωτοποριακή αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή. 

Maserati Levante V8 Ultima

Η Maserati παρουσίασε πρόσφατα τη Levante V8 Ultima για να αποδώσει τιμές στον Ferrari V8 κινητήρα που παρείχε η θρυλική μάρκα επί σειρά ετών στη Maserati. Η Maserati κατασκεύαζε sportscars με κινητήρα V8 από το 1959 και έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 100 χιλιάδες αυτοκίνητα με οκτακύλινδρους κινητήρες. Η V8 Ultima διαθέτει τον 3.8 λίτρων κινητήρα του Maranello απόδοσης 572 ίππων. Κατασκευάστηκε σε μόλις 103 αντίτυπα.

Maserati Grecale Trofeo

Η Grecale, δεύτερο SUV της μάρκας που τοποθετείται κάτω από τη μεγαλύτερη Levante. Η έκδοση Trofeo αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του μοντέλου, όχι μόνο από τον εκπληκτικό της σχεδιασμό και τις επιδόσεις, αλλά και από την τεχνολογία που είναι εφοδιασμένη. Διαθέτει ένα V6 twin-turbo κινητήρα 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 530 ίππους και 620 Nm ροπής. (0-100 σε 3,8 δευτ. και τελική 285 χλμ./ώρα) που συνεργάζεται άψογα με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ΖF, ενώ στάνταρ είναι η τετρακίνηση.  

Loader