Δύο βραβεία «BEST OF THE BEST» για τα αυτοκίνητα της Bentley

Δύο βραβεία «BEST OF THE BEST» για τα αυτοκίνητα της Bentley

Η Bentley είναι υπερήφανη για την ανακοίνωση δύο σημαντικών βραβείων από τα αναγνωρισμένα βραβεία «Best of the Best» της Robb Report για το 2024

Φέτος, η Bentley Flying Spur Speed ανακηρύχθηκε από το Robb Report ως η επιλογή θεσμού για το καλύτερο Sedan για τον συνδυασμό του εξαιρετικού σχεδιασμού και του άψογου φινιρίσματος και υλικών. Επίσης, η Bentley Batur ανακηρύχθηκε σαν το καλύτερο εσωτερικό σε αυτοκίνητο λόγω του επιπέδου εξατομίκευσης που προσφέρει, των επιλογών για βιώσιμα υλικά και της σχολαστικής προσοχής στη λεπτομέρεια.     

Η Flying Spur Speed είναι η πιο οδηγοκεντρική έκδοση της οικογένειας πολυτελών σεντάν επιδόσεων Flying Spur, ολοκληρώνοντας τη γκάμα των Grand Tourer της Bentley. Με το ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς, την τεχνολογία Torque Vectoring by Brake και το Bentley Dynamic Ride στο βασικό εξοπλισμό, η ευελιξία ταιριάζει με την απόδοση του διπλού υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα W12 των 6,0 λίτρων με 626 ίππους. Βελτιωμένες είναι τόσο η τελική ταχύτητα όσο και τα 100 χλμ από στάση.     

Η Bentley Batur σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχεδιαστικής επανάστασης στην Bentley. Πρόκειται για ένα νέο δίθυρο grand touring coupé που περιορίζεται σε μόλις 18 αντίτυπα της σειράς. Το τελευταίο επίτευγμα της Mulliner είναι μια πραγματική επίδειξη του νέου σχεδιαστικού DNA που θα οδηγήσει τελικά στο σχεδιασμό της μελλοντικής σειράς ηλεκτρικών οχημάτων (BEV) της Bentley. Με μια έκδοση 750 ίππων του εμβληματικού, χειροποίητου κινητήρα W12 6,0 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση, η Batur είναι η πιο ισχυρή Bentley μέχρι σήμερα. Η εσωτερική σχεδιαστική ομάδα της Mulliner θα κατασκευάσει κάθε μια Batur σύμφωνα με το γούστο και τις απαιτήσεις του πελάτη της, δουλεύοντας μαζί του για αρκετές ώρες.

Ατελείωτα δείγματα μοναδικών υλικών, όπως ο 3D εκτυπωμένος συμπαγής χρυσός, προσδίδουν υφή στη διαδικασία και τα σχέδια που θα προκύψουν θα είναι πραγματικά εξατομικευμένα και θα δημιουργηθούν από τον πελάτη - περιορισμένα μόνο από τη φαντασία του.     

«Είναι τιμή μας που ο εμβληματικός, ισχυρός κινητήρας μας αναγνωρίστηκε από το Robb Report, συμπληρώνοντας τους δύο βασικούς πυλώνες της μάρκας μας στις επιδόσεις της Flying Spur Speed και τη δεξιοτεχνία της Batur», δήλωσε ο CEO και Πρόεδρος της Bentley Αμερικής, Mike Rocco. 

 

Loader