Δύσκολο Σαββατοκύριακο για την Καίτη Γαρμπή

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για την Καίτη Γαρμπή

Ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι της

Εμφανίστηκε στην πίστα απτόητη

Τρομακτικές στιγμές έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Αθήνα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της, μαζί με τον σύζυγο της, από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, πάρκαρε έξω από το σπίτι της. Τότε, τους ακινητοποίησαν τέσσερις άντρες με κουκούλες και τους οδήγησαν μέσα στο σπίτι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και και τον γνωστό τραγουδιστή και τους έδεσαν, ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο Διονύσης Σχοινάς οι ληστές τον απείλησαν ότι θα του «φυτέψουν μία σφαίρα» αν δεν τους δώσει τα χρήματα. Έτσι, ο τραγουδιστής αποκάλυψε που έχει το χρηματοκιβώτιο, με τους δράστες να εξαφανίζονται μόλις το πήραν στα χέρια τους.

Οι δύο τραγουδιστές βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά το περιστατικό, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, εξετάζοντας τα πιθανά σενάρια. Η Καίτη Γαρμπή, το βράδυ του Σαββάτου, εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και είπε στο κοινό: «Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα».

Loader