Εδώ θα βρεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους και πελάτες

Εδώ θα βρεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους και πελάτες

Αυτά Χριστούγεννα εκτός από τις παραδοσιακές ευχές μπορείτε να στείλετε και ένα «εις υγείαν» στους φίλους και πελάτες σας με δώρα από το Rabbithop.cy

Tο Rabbithop.cy σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε craft και όχι μόνο μπύρες, να φτιάξετε τους δικού σας συνδυασμούς ανάλογα με το άτομο που θέλετε να ευχαριστήσετε με το δώρο σας.

Πάνω από 400 διαφορετικές μπύρες όλων των κατηγοριών, ξεχωριστά ποτήρια μπύρας και διάφορες άλλες συμπληρωματικές επιλογές προϊόντων, σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ξύλινο κουτί για το αγαπημένο σας άτομο.

1

Αν έχετε το χρόνο, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το beer shop του, στη Μυκηνών 5, 1065 Λευκωσία, για να χαζέψετε αλλά και να επιμορφωθείτε για την κάθε μπύρα από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Και για όσους θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα με την υποχρέωση των Χριστουγεννιάτικων δώρων υπάρχει λύση.

  2

 

Στο Rabbithop.cy υπάρχουν διάφορες έτοιμες επιλογές για άμεση εξυπηρέτηση. Delivery σε όλη την Κύπρο την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Rabbithop.cy… Καλά Χριστούγεννα και στην Υγείαν μας.

  3

 

Loader