Έγινε viral δίνοντας tips σε άνδρες που μεγάλωσαν χωρίς μπαμπά

Έγινε viral δίνοντας tips σε άνδρες που μεγάλωσαν χωρίς μπαμπά

Παρέχει οδηγίες επιβίωσης που συνήθως δίνει ένας πατέρας στο παιδί του

Τον Απρίλιο ο Rob Kenney αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, όπου θα δίνει συμβουλές σε όσους μεγαλώνουν χωρίς μπαμπά. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι subscribers έφτασαν τα δύο εκατομμύρια και τα βίντεο του έγινε viral.

Οταν ήταν ακόμα παιδί, ο πατέρας του Kenney εγκατέλειψε την οικογένειά του και μεγάλωσε χωρίς αυτόν. Ο ίδιος, λοιπόν, (πατέρας πια δυο ενήλικων παιδιών) αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube όπου θα δημοσιεύει βίντεο με συμβουλές και οδηγίες επιβίωσης, που συνήθως δίνει ένας πατέρας στο παιδί του.

Πώς θα ξυρίσεις το πρόσωπό σου, πώς θα δέσεις τη γραβάτα σου, πώς θα σιδερώσεις ένα πουκάμισο, πώς θα αλλάξεις λάστιχο και πολλά ακόμα tips γεμίζουν το YouTube channel του 55χρονου άνδρα, με τίτλο «Dad, how do I?».

Τα βίντεο του έχουν γίνει viral κυριολεκτικά σε χρόνο-μηδέν και όλοι δίνουν συγχαρητήρια στον Kenney για τη φαινομενικά απλή ιδέα του, η οποία όμως μπορεί να αποδειχτεί πολύ βοηθητική για κάποιον που μεγάλωσε χωρίς την πατρική φιγούρα στη ζωή του.

uio98op

Μιλώντας στο BuzzFeed, ο ίδιος είπε ότι η ιδέα γεννήθηκε χάρη στην κόρη του, η οποία, όταν έμεινε μόνη της, τον έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο, ζητώντας του συμβουλές. «Με έπαιρνε καθημερινά και σκέφτηκα. Τι κάνουν όσοι δεν έχουν την επιλογή να καλέσουν τον πατέρα τους; Τότε, πρότεινα για πλάκα να δημιουργήσω μια σειρά γρήγορων βίντεο, για να δείξω στον κόσμο πώς μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα». Η κόρη του τον ενθάρρυνε και του πρότεινε να τα δημοσιεύσει στο YouTube.

Στην αρχή, τον βοήθησε η κόρη του να προμοτάρει το κανάλι του. Από ένα σημείο και μετά ωστόσο, το κοινό του αυξανόταν ραγδαία από μόνο του, καθώς πολλοί ήταν αυτή που δημοσίευαν στο προφίλ τους στα social media τα βίντεο του Kenney, διηγούμενοι παράλληλα τις δικές τους ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια, την απουσία του πατέρα από τη ζωή τους και δίνοντας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του.

Αν και ο ίδιος δεν ξεκίνησε αυτό το πρότζεκτ για να βγάλει χρήματα, ο ίδιος δεν το αποκλείει σαν πιθανότητα, καθώς έτσι ελπίζει να μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο κόσμο.

Πηγή

Loader