Έχετε πάθος για τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημοσιογραφία με νόημα και βάθος;

Έχετε πάθος για τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημοσιογραφία με νόημα και βάθος;

Η Fast Forward σας ψάχνει!

Το Fast Forward είναι το νεότερο μέλος του ομίλου Digital Tree Media και ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο, με περιεχόμενο αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

 Η ομάδα μας αποτελείται από αφοσιωμένους ειδικούς στους τομείς της Τεχνολογίας, των Επιχειρήσεων, της Οικονομίας, της Καινοτομίας και της Κοινωνίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη ομάδα που αναζητά συνεχώς μοναδικά άτομα με ενδιαφέρουσες απόψεις και δημιουργικά μυαλά που μπορούν να συμπληρώσουν το υπάρχον δυναμικό μας.

Έχετε πάθος για τη δημιουργία περιεχομένου και τη δημοσιογραφία με νόημα και βάθος; Τότε, μπορεί να είστε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε!

Το FastForward προσφέρει στην ομάδα των συντακτών του την ευκαιρία να εξερευνήσουν πολλαπλούς τομείς και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους κατά τη διαμόρφωση του επόμενου δημοσιογραφικού τους περιεχομένου, σε ένα γρήγορο και δυναμικό περιβάλλον. Στο FastForward, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε περαιτέρω τις γραπτές σας δεξιότητες, καθώς και να αποκτήσετε χρήσιμα εργαλεία, δεξιότητες και εμπειρίες για την καριέρα σας. Επιπλέον, η θέση περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικά οφέλη που στοχεύουν στην ευημερία σας.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται ελκυστικά, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση και να επικοινωνήσετε μαζί μας επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα (πατήστε εδώ)

Loader