Είδαμε το πρώτο trailer για τη spinoff σειρά του La Casa De Papel

Είδαμε το πρώτο trailer για τη spinoff σειρά του La Casa De Papel

Ο Pedro Alonso επιστρέφει ως Berlin

Η spinoff prequel σειρά του La Casa De Papel έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα και σιγά-σιγά το Netflix μας βάζει σε ρυθμούς... Berlin. Ο Pedro Alonso, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της αρχικής σειράς, επιστρέφει για τη δική του κλοπή. Το σχέδιό του είναι να κλέψει 44 εκατομμύρια ευρώ - σε ένα απόγευμα.

Μαζί με τον Pedro Alonso στο prequel είναι ο Tristán Ulloa ως ο έμπιστος του Berlin, Damián, η Michelle Jenner ως η ειδικός στα ηλεκτρονικά, Keila, η Begoña Vargas ως Cameron, ο Julio Peña Fernández ως Roi και ο Joel Sánchez ως Bruce.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Το Berlin έρχεται με 8 επεισόδια και προέρχεται από τους δημιουργούς του Money Heist, Esther Martínez Lobato και Álex Pina. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Lobato, Pina, David Olivia και David Berrocal, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία μαζί με τον Geoffrey Cowper. Η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο Παρίσι.

Ο Berlin του Pedro Alonso παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του Casa De Papel. Ο χαρακτήρας μπορεί να σκοτώθηκε, ωστόσο, χάρη στην αποδοχή των θαυμαστών, ο Alonso κατάφερε να επαναλάβει το ρόλο του στις τελευταίες σεζόν, όπου εμφανίστηκε σε σκηνές flashback.

Το Money Heist δημιουργήθηκε από τον Álex Pina. Στη βασική σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Darko Perić και Paco Tous. Μένει να δούμε αν ο Καθηγητής θα κάνει την εμφάνισή του και στο prequel της σειράς. 

 

Να πέσει το trailer: 

 

 

Πηγή 

Loader