Είδε τον Mad Clip μέσα στις λαμαρίνες αλλά ήλπιζε σε ένα θαύμα

Είδε τον Mad Clip μέσα στις λαμαρίνες αλλά ήλπιζε σε ένα θαύμα

Τι δήλωσε ο Dj Αντώνης Δημητριάδης

«Ημουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Καταλάβαμε ότι ήταν ο Mad Clip γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε κι απλά ελπίζαμε σε ένα θαύμα», είπε μεταξύ άλλων ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, που ήταν μαζί με τον άτυχο τράπερ στο γαμήλιο πάρτι

Tις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος του Mad Clip, έζησε από πολύ κοντά ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο γαμήλιο πάρτι με τον άτυχο τράπερ και αναφέρθηκε στο πώς έζησε εκείνη τη μοιραία νύχτα στον τόπο του τροχαίου. Ο γνωστός DJ ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο, όπου είχε διαλυθεί το αυτοκίνητο του Mad Clip και μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» για τις πρώτες εκείνες στιγμές:

«Ημουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Καταλάβαμε ότι ήταν ο Mad Clip γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Αναδημοσιεύουν φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο...

Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του. Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι δέκα λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω κι ελπίζαμε σε ένα θαύμα».

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση του με τον Mad Clip: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν και κολλητοί, αλλά τρέφαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο, δεν ήταν κάποιο ξέφρενο πάρτι, αλλά ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία, και το βράδυ αποχωρήσαμε».

Έχουν περάσει σχεδόν 40 μέρες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, κι ακόμα φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του τράπερ Mad Clip, αποκαλύπτουν διάφορες πτυχές της ιστορίας.

Εξάλλου, όπως έχει γίνει γνωστό από την αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειάς του Mad Clip, Παναγιώτη Μαδιά, διαπιστώθηκε πως η Porsche «φορούσε» λάστιχα Semi Slick που ήταν ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας. Ομως τα συγκεκριμένα λάστιχα ήταν ακατάλληλα για το νερό, αφού όταν έρθουν σε επαφή μαζί του κρυώνουν για λίγα δευτερόλεπτα και χάνουν την απόδοσή τους.

Ταυτόχρονα, η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο έδειξε πως ο Mad Clip πρόλαβε εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα να πατήσει το φρένο και να ρίξει την ταχύτητα στα 80 χλμ από τα 134 που πήγαινε. Και πάλι όμως αυτή η ταχύτητα αποδείχθηκε μοιραία.

Πηγή 

Loader