Είδες κι εσύ το ποντίκι στο νέο κύκλο του The Crown;

Είδες κι εσύ το ποντίκι στο νέο κύκλο του The Crown;

Γκάφα ή όχι;

Τις τελευταίες ώρες όλο το διαδίκτυο συζητάει για την αναπάντεχη… cameo εμφάνιση που είχε το τρίτο επεισόδιο (Fairytale) της τέταρτης σεζόν του The Crown που κυκλοφόρησε στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε κάποιον ηθοποιό ή μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά σε ένα… ποντίκι!

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Συγκεκριμένα, καθώς βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ να συζητά με την αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τη μητέρα τους για την Νταϊάνα, ένα… ποντίκι σουλατσάρει με την ησυχία του πάνω στα χαλιά του παλατιού!

Φυσικά, η απρόσμενη αυτή guest εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με σχετικά σχόλια και χιουμοριστικές αναρτήσεις.

Το πιο επικό από όλα όμως ήταν ότι στο τρολάρισμα πήρε μέρος και ο επίσημος Twitter λογαριασμός του The Crown... προτείνοντας να θέσουν το ποντικάκι υποψήφιο για καλύτερο guest ηθοποιό σε επερχόμενα βραβεία. Καλό το αστείο, όμως δεν μας απαντά αν η εμφάνιση του ποντικιού ήταν σκόπιμο έχοντας κάποιο συμβολικό χαρακτήρα ή ήταν το πιο επιτυχήμενο photobombing που έχουμε δει σε σειρά της μικρής οθόνης!

Ωστόσο, το πιστεύετε ή όχι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ποντίκι εμφανίζεται στη σειρά The Crown. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στο πρώτο επεισόδιο (Wolferton Splash) της πρώτης σεζόν της σειράς. Συγκεκριμένα, η κάμερα είχε τσακώσει δύο ποντίκια (ένα νεκρό και ένα ζωντανό) μέσα στην κουζίνα του παλατιού.

Πηγή 

Loader