Είδες το mockumentary «Θάνατος στο 2020!»;

Είδες το mockumentary «Θάνατος στο 2020!»;

Από τους δημιουργούς του «Black Mirror»

Ένα mockumentary για το δυστοπικό έτος 2020 είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι για να τελειώσει -επιτέλους- αυτή η χρονιά.

Την αποθέωση του μαύρου χιούμορ και λίγο Netflix είναι όλα όσα χρειαστήκαμε για να αντεπεξέλθουμε σε μία χρονιά, που όλοι προσπαθούμε να ξεχάσουμε. Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και ο δημιουργός του Black Mirror, Τσάρλι Μπρούκερ που ετοίμασε ένα mockumentary ονόματι «Death to 2020»! για το δυστοπικό έτος 2020 που θα προβληθεί προσεχώς στο Netflix.

Το σατιρικό ντοκιμαντέρ, προφανώς, θα ανταποκριθεί στην δυστοπική αίσθηση που γεννήθηκε σε όλους μας φέτος και μας καλεί να φωνάξουμε όλοι μαζί «Death to 2020»! Αφήνοντας πίσω την ζοφερή ατμόσφαιρά του «Black Mirror», η ταινία του Μπρούκερ καταπιάνεται με τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώσαμε όλο αυτό τον χρόνο και αφηγείται όλα εκείνα τα τρομερά γεγονότα του τρέχοντος έτους με μια σατιρική ματιά.

Το «Death to 2020» επιφυλάσσει τον Χιού Γκραντ σε ένα ρόλο- κόντρα, ενός γλοιώδη ιστορικού που του παίρνουν συνέντευξη για τη χρονιά. Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε «Είμαι αρκετά απωθητικός, είναι αλήθεια - και που να δείτε την περούκα μου». Η εκλεκτή διανομή περιλαμβάνει επίσης Σάμιουελ Τζάκσον, Λίζα Κούντροου, Τρέισι Ούλμαν, Κουμάιλ Ναντζανί, Σάμσον Κάγιο, Νταϊάν Μόργκαν και πολλούς άλλους.

Πηγή 

Loader