Είναι αξιόπιστη πηγή ο Dennis για τον Κιμ;

Είναι αξιόπιστη πηγή ο Dennis για τον Κιμ;

Ο εκκεντρικός τέως συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν σε ρόλο «Πυθίας» - Τι είπε για την αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας

Νέες «φωτιές» άναψε με δήλωσή του ο Ντένις Ρόντμαν, γύρω από τις φήμες για την υγεία του Κιμ Γιόνγκ Ουν

Με μια διφορούμενη, υπερβολικά προσεκτική δήλωση, ο Ντένις Ρόντμαν έβαλε και πάλι φωτιά στις φήμες γύρω από την υγεία και τη ζωή του Κιμ Γιόνγκ Ουν. Ο πρώην σταρ του NBA και προσωπικός φίλος του Βορειοκορεάτη ηγέτη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχω, όντως, τα δικά μου κανάλια επικοινωνίας με τη Βόρεια Κορέα. Τώρα όμως μόνο αυτό μπορώ να πω: Εάν βλέπετε την αδελφή του Κιμ στην τηλεόραση, να διοικεί τη χώρα, τότε θα ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν πρόκειται να μάθετε κάτι άλλο από εμένα».

Ο εκκεντρικός τέως συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στην ομάδα των Σικάγο Μπουλς μιλούσε σε πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης. Και, εφόσον αρνήθηκε να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κιμ Γιόνγκ Ουν, ο Ρόντμαν απλώς ενίσχυσε τις σχετικές εικοτολογίες.

Ο Ντένις Ρόντμαν πάντως, πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως δεν ανησυχούσε σοβαρά για τον 38χρονο μονάρχη. Εάν ο Κιμ Γιόνγκ Ουν είναι ζωντανός, χαίρει άκρας υγείας και απλώς παίζει κρυφτούλι επιδιώκοντας να προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον χάριν καπρίτσιου και εάν ο Ρόντμαν έχει, όπως λέει, προνομιακή πρόσβαση στα της Βορείου Κορέας, τότε συμμετέχει και ο ίδιος στο παιχνίδι του Κιμ.

Όπως και να 'χει, η ενημέρωση για το όλο ζήτημα είναι ιδιαζόντως προβληματική: Από τη μία η ερμητική μυστικοπάθεια της Βόρειας Κορέας, από την άλλη η αμφίβολη αναξιοπιστία του Ντένις Ρόντμαν.

Loader