Elon Musk: Θέλει να βάλει μικρότερο μερίδιο από την περιουσία του στο Twitter

Elon Musk: Θέλει να βάλει μικρότερο μερίδιο από την περιουσία του στο Twitter

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του συνδέεται με μετοχές της Tesla Inc

Όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα θέλει να προστατέψει από την περιουσία του ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά την αγορά του Twitter.

Ο Elon Musk τώρα, διεξάγει συνομιλίες με μεγάλες επενδυτικές εταιρίες, αλλά και ιδιώτες, σχετικά με την εξασφάλιση μεγαλύτερης χρηματοδότησης για την εξαγορά της Twitter Inc, οικονομικού ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Στο νέο εξώφυλλο του TIME μαζί με το Twitter

Ο τύπος αυτός χρηματοδότησης θα τους δίνει μία συγκεκριμένη απόδοση από το Twitter, κατά τον ίδιο τρόπο, που ένα ομόλογο ή ένα δάνειο αποδίδει κέρδη επί τη βάσει συγκεκριμένου επιτοκίου, με την απόδοση να αυξάνεται ανάλογα με τη μετοχική αξία της εταιρίας.

Διάβασε Επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ διαφωνεί με το “The Crown” και κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τα γυρίσματα

Ο ίδιος προχωρά σε αυτή την κίνηση με σκοπό να καταφέρει να προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί από την προσωπική του περιουσία.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του συνδέεται με μετοχές της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Inc, της οποίας ηγείται. Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκάλυψε ότι πώλησε μετοχές της Tesla οικονομικής αξίας 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μετά τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader