Emily in Paris 3: Το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Emily in Paris 3: Το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Η αγαπημένη σειρά του Netflix επιστέφει με νέα επεισόδια σύντομα

Εκτός από τις πρώτες εικόνες της 3ης σεζόν, το Netflix αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της Emily στο Paris 3, η οποία έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Ως εκ τούτου, θα είναι Χριστούγεννα παρέα με τη Lily Collins όπως ήταν το 2021 όταν το Netflix έκανε διαθέσιμη τη σεζόν 2. Επομένως, η φόρμουλα νίκης δεν αλλάζει. Ωστόσο, η τοποθεσία θα μπορούσε να αλλάξει, δεδομένου ότι η σεζόν 2 τελείωσε με την Emily σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι στη ζωή της: θα αποφασίσει να μείνει στο Παρίσι ή να επιστρέψει στο Σικάγο; Η Έμιλυ θα ακολουθήσει την καρδιά (η οποία θα μπορούσε να μείνει στη Γαλλία αλλά να μετακομίσει στο Λονδίνο με το όνομα Άλφι) ή θα ακολουθήσει την ανάπτυξη της καριέρας της μαζί με το αφεντικό της.

Στην τρίτη σεζόν ο Alfie θα έχει σταθερό ρόλο και φαίνεται ότι και ο χαρακτήρας της Sylvie θα έχει πολύ περισσότερο χώρο. Αυτό θα σήμαινε ότι η Emily θα έχει επίσης πολλά να δουλέψει, καθώς η Sylvie είναι το αφεντικό της.

Στο καστ, εκτός από τη Lily Collins θα υπάρχουν και τα γνωστά πρόσωπα της Ashley Park που υποδύεται τη Mindy, ο Philippine Leroy Beaulieu στο ρόλο της Sylvie, ο Lucas Bravo στο ρόλο του Gabriel, ο Samuel Arnold στον ρόλο του Luc, η Camille Razat στο ο ρόλος της Camille, ο Bruno Gouery ως Julien και ο Alfie ως Lucien Laviscount.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει η Lily Collins, σίγουρα θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν. Έτσι το ραντεβού με όλα τα επεισόδια της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Emily in Paris έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου 2022. 

Loader