«Εν δυνάμει δολοφόνος που ευχαριστιέται την πράξη της» λέει ψυχίατρος

«Εν δυνάμει δολοφόνος που ευχαριστιέται την πράξη της» λέει ψυχίατρος

Επίθεση με βιτριόλι - Ελλάδα

Η 37χρονη μεταφέρθηκε, από ισχυρή αστυνομική δύναμη, στο δικαστήριο και μπήκε από την πίσω πόρτα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, πήρε τον λόγο και με τη στάση που τήρησε φάνηκε αμετανόητη για την πράξη της

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σχολίασε τη στάση που τηρεί η κατηγορούμενη στην επίθεση με βιτριόλι, μετά και την εμφάνισή της στη χθεσινή δικάσιμο.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε, από ισχυρή αστυνομική δύναμη, στο δικαστήριο και μπήκε από την πίσω πόρτα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, πήρε τον λόγο και με τη στάση που τήρησε φάνηκε αμετανόητη για την πράξη της.

«Ιωάννα, ξέρεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό» είπε στο θύμα της, φράση χαρακτηριστική της στάσης που τηρεί.

«Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται» είπε ο κ. Σούρας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως εξήγησε «είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα ενοχής ή τύψεις».

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως «είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωίδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε».

Όπως συμπλήρωσε, η 37χρονη «βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει. Γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή».

Αναφερόμενος στους φόβους που εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη ζωή της μετά την αποφυλάκιση της 37χρονης, ο κ. Σούρας παραδέχθηκε πως «ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης» ενώ εκτίμησε πως η «κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει».

«Ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας, θα σκοτώσει, θα κάνει το κακό, οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή του» κατέληξε.

Πηγή 

Loader