Ενα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μπίρας της Λευκωσίας μόλις ανακοίνωσε ημερομηνίες

Ενα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μπίρας της Λευκωσίας μόλις ανακοίνωσε ημερομηνίες

Ετοιμαζόμαστε για μία από τις μεγαλύτερες γιορτές μπίρας της πρωτεύουσας

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας φεστιβάλ μπίρας στην Λευκωσία, το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις μέρες διεξαγωγής του φέτος.

Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival επιστρέφει και φέτος ανανεωμένο και ετοιμάζει ένα πολύ πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα. Αγαπημένοι μας καλλιτέχνες αναμένεται και φέτος να ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ μπίρας που για ένα επταήμερο θα μας κρατήσει συντροφιά. 

Το φετινό SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε πριν από λίγο στη σελίδα του στο Facebook ότι η φετινή διοργάνωσει θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου σε χώρο που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. 

Για άλλη μια χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πλήθος από διαφορετικά είδη μπίρας από όλο τον κόσμο και να απολαύσουμε αγαπημένους μας τραγουδιστές που θα μας χαρίσουν αξέχαστες συναυλίες. Οι διοργανωτές μας έδωσαν μάλλον ένα από τα φετινά ονόματα των καλλιτεχνών αφού δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο Facebook το αγαπημένο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου "Θάλασσα". Μάλλον ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα είναι ένας από τις φετινούς καλεσμένους του φεστιβάλ για το οποίο ανυπομονούμε. 

Για την ώρα οι διοργανωτές μας εύχονται καλές διακοπές με το πρόγραμμα του φεστιβάλ να ανακοινωθεί αργότερα. 

1

Loader