Ένα doodle για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Ένα doodle για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

«Γιατροί, νοσοκόμοι και εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, σας ευχαριστούμε».

Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα της Google, μέσα από το doodle. 

Με αυτό τον τρόπο, η Google θέλει να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ριχτεί στη μάχη, για να καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός COVID-19 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Google ευχαριστούσε τους ειδικούς στον τομέα της υγείας και τη Δευτέρα, με το μήνυμα «Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε».


ΕΔΩ: Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Περισσότερα από 3,9 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός, στο εξής καλούνται ή εξαναγκάζονται από τους ηγέτες τους να μείνουν μέσα στο σπίτι τους για να καταπολεμηθεί η διασπορά του Covid-19, σύμφωνα με καταμέτρηση που έκανε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο από τη βάση δεδομένων του.

Τα μέτρα αυτά -συνιστώμενος ή υποχρεωτικός περιορισμός, απαγόρευση της κυκλοφορίας, καραντίνα- αφορούν περισσότερες από 90 χώρες και εδάφη. Με την επιβολή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Ταϊλάνδη (σε ισχύ από την Παρασκευή) μπαίνει πλέον σε καραντίνα το 50% της ανθρωπότητας, που εκτιμάται από τον ΟΗΕ σε 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους το 2020.

Πηγή 

Loader