Ένας 5χρονος έχασε το αρκουδάκι του αλλά το βρήκε μετά από μήνες στο Facebook

Ένας 5χρονος έχασε το αρκουδάκι του αλλά το βρήκε μετά από μήνες στο Facebook

Η ιστορία επιστροφής του Τέντι

Πεντάχρονο αγοράκι έχασε το αρκουδάκι του, αλλά το βρήκε τελικά μετά από μήνες στο Facebook.

Όταν οι γονείς του Εζέκιελ του έλεγαν να μη ρίχνει το αρκουδάκι του στον αέρα, αυτός δεν τους άκουγε, αλλά όταν το έχασε, στο αεροδρόμιο του Μιλγουόκι, κατάλαβε ότι μάλλον είχαν δίκαιο. 

Διάβασε Επίσης: Η στιγμή που Ουκρανός πατέρας αποχαιρετά το κοριτσάκι του με δάκρυα στα μάτια

Ωστόσο, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, μετά από μήνες ο μικρός το πήρε ξανά στην αγκαλιά του με τη βοήθεια του Facebook. 

Όταν ο μικρός έχασε το αρκουδάκι του στο αεροδρόμιο, οι γονείς του δεν είχαν τον χρόνο να το ψάξουν, καθώς έπρεπε να επιβιβαστούν στην πτήση κι έτσι πίστεψαν ότι δε θα το εβλεπαν ξανά. Όταν δε είδαν ότι ο γιος τους το βράδυ κοιμήθηκε εύκολα με ένα άλλο παιχνίδι, τότε ένιωσαν απίστευτη ανακούφιση.

Η ιστορία εξαφάνισης του Τέντι συνέβη το περασμένο φθινόπωρο κατά την περίοδο της γιορτής των Ευχαριστιών, παρόλα αυτά, μερικούς μήνες μετά, στις 8 Φεβρουαρίου, η μητέρα του αγοριού εντόπισε τον Τέντι στο Facebook.  

Τι συνέβη τελικά στο αρκουδάκι; 

Το παιχνίδι μετά από καιρό έπεσε από το δοκάρι όπου είχε «κολλήσει» και όταν κάποιος το βρήκε το πήγε στο αεροδρόμιο στις 4 Ιανουαρίου. Έτσι, στις αρχές Φεβρουαρίου, υπάλληλοι του αεροδρομίου άρχισαν να κάνουν κάποιες αναρτήσεις στα social media για το αρκουδάκι, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες του, όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Διάβασε Επίσης: «Χορεύουμε για την ειρήνη»: Η φωτογραφία για την Ουκρανία που έγινε viral

Ένας φίλος της Τζέσικα Μπαρνέτ - μητέρας του μικρού - αναδημοσίευσε την είδηση και έτσι την είδε. Την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο.  Οι υπάλληλοι της ζήτησαν κάτι σαν «επίσημη επιβεβαίωση» ότι το αρκουδάκι ανήκει στην οικογένεια της και εκείνη τότε έστειλε μια φωτογραφία που είχε βγάλει τη γιορτή των Ευχαριστιών, με τον Τέντι στο φόντο. 

Για την παράδοση του Τέντι έγινε μια μικρή γιορτή. Η Southwest Airlines προσφέρθηκε να μεταφέρει τον Εζέκιελ στο Μιλγουόκι για να πάρει το αρκουδάκι του και ο μικρός ταξίδεψε μαζί με τον μπαμπά του στις 14 Φεβρουαρίου. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας τον υποδέχθηκαν με μια μεγάλη πινακίδα με το όνομά του αλλά και μπαλόνια, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε συνέντευξη Τύπου για να παραδοθεί το παιχνίδι στο αγοράκι.

«Πιστεύω ότι τον φρόντισαν. Πήγε σε πολλά μέρη στο αεροδρόμιο και διασκέδασε. Αλλά χαίρομαι που είναι σπίτι», δήλωσε ο Εζέκιελ και συμπλήρωσε ότι δεν σχεδιάζει να ξαναπετάξει στον αέρα τον Τέντι. «Είναι χαρούμενος στο κρεβάτι με τα άλλα αρκουδάκια», πρόσθεσε. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader